Survivor 2024: Άγρια κόντρα ανάμεσα σε Αλέξη και Ασημίνα – «Μην μου ξαναμιλήσεις» – «Πολύ θέατρο»

Τεταμένες είναι οι σχέσεις ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor 2024.

«Η συζήτηση που μάλλον προετοιμάστηκε έγινε μπροστά στο πρόσωπό μου και το λέω ανοιχτά ότι αυτό με πείραξε, δεν μου άρεσε. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα σιγοντάρει ο Αλέξης πράγματα απέναντι στο πρόσωπό μου», ανέφερε στο επεισόδιο της Τρίτης η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Δεν έχει να κάνει με το εάν πιστεύω τα λεγόμενα του Φάνη ή όχι. Δεν μου άρεσε που μου έβγαλες κάρτα μπροστά σε όλα τα παιδιά και το ότι ο Φάνης ήταν μαζί σου σε όλο αυτό μετά από μόλις 2 μέρες στην ίδια καλύβα. Βγάζεις ξαφνικά κάρτα σε μία παίκτρια που έχεις περάσει τόσα πολλά και σε σιγοντάρει ένας που μέχρι χθες λέγαμε τόσα αρνητικά για εκείνον μαζί» τόνισε η παίκτρια των Κόκκινων.

«Έγινες ένα με το Φάνη και με βγάλατε σέντρα και αυτό δε περίμενα εγώ να μου το πει ο Φάνης στο συμβούλιο. Ο Φάνης το είπε, εγώ όμως το είχα δει και εμένα με είχε πειράξει αυτό. Δηλαδή υπήρχε το ενδεχόμενο να έχεις πιάσει το Φάνη, το είχα δει με βγάλατε σέντρα μαζί αλλά η επιβεβαίωση ήρθε και από το στόμα του Φάνη που μου το είπε», είπε ακόμη η Ασημίνα.

Ο Αλέξης Παππά της επισήμανε ότι το έκανε για να δει πώς είναι να νιώθει κανείς εκτεθειμένος, επικαλούμενος παλαιότερη κίνηση της Ασημίνας προς τον ίδιο.

«Τι σε κόφτει εσένα ο Φάνης; Εκείνος ήθελε να πετάξει το μπαλάκι σε σένα και να σε πιάνει κότσο. Τι περιμένεις από αυτόν τον άνθρωπο; Αφού το πιστεύεις όλο αυτό, μην μου ξαναμιλήσεις σε παρακαλώ» είπε ο Αλέξης Παππάς και αποχώρησε από την καλύβα ενοχλημένος.

«Η κίνηση του Αλέξη να σηκωθεί και να φύγει έτσι και να κάνει όλο αυτό το θέατρο… είναι ηθοποιός όπως ξέρουμε… ήταν πολύ θέατρο και δεν καταλαβαίνω γιατί να το κάνει σε μένα. Δεν ήξερα εκείνη την ώρα τι να κάνω… να γελάσω ή να στεναχωρηθώ;», σχολίασε αμέσως μετά η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ