Στον Alpha οδεύουν Ρήγας και Αποστόλου: Επαναφέρουν το «Room service, πλιζ»

Στο τελικό στάδιο των συζητήσεων για deal με το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο των Αλέξανδρου Ρήγα – Δημήτρη Αποστόλου βρίσκεται ο Alpha.

Το κανάλι επιθυμεί να επενδύσει περισσότερο στη μυθοπλασία, ενώ καταστρώνει σχέδια ώστε να εντάξει άλλες τρεις σειρές στο πρόγραμμά του τον προσεχή Μάρτιο. Μάλιστα, μία από αυτές επρόκειτο αρχικά να βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ τον Οκτώβριο του 2019, αλλά τελικά ματαιώθηκε επεισοδιακά με εξώδικα ανάμεσα στο κανάλι και την εταιρεία παραγωγής. Πρόκειται για το «Room service, πλιζ», μια κωμωδία με την υπογραφή του Αλ. Ρήγα, που παρότι προαναγγέλθηκε με τρέιλερ για πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ, τελικά δε βγήκε πότε στον αέρα.

Η σειρά είχε πολλαπλές περιπέτειες, καθώς εξώδικο είχε στείλει και ο Δ. Αποστόλου κατά του Αλ. Ρήγα (η συνεργασία τους τότε είχε διαρραγεί) για τα πνευματικά δικαιώματα με το επιχείρημα ότι πρόκειται για παραλλαγή του «Κόκκινου δωματίου» που προβλήθηκε στο παλιό Mega και το υπέγραφαν μαζί. Η διαμάχη αυτή μένει τώρα στο παρελθόν, η ιδέα για το «Room service, πλιζ» βγαίνει και πάλι από το συρτάρι και ετοιμάζεται να επιστρέψει σε ριμέικ και, μάλιστα, με διπλή… πατρότητα.

Η πρώτη βασική αλλαγή, σύμφωνα με την Reallife,  είναι ότι ο Αλ. Ρήγας δεν είναι ο μόνος που υπογράφει το σενάριο, αλλά ενώνει και πάλι δυνάμεις με τον Δ. Αποστόλου και το ξαναγράφουν από την αρχή μαζί. Κατά δεύτερον, η σειρά δεν θα λέγεται πλέον «Room service, πλιζ», αλλά θα έχει διαφορετικό τίτλο, ο οποίος αναζητείται, ενώ θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις και στο στόρι. Επιπλέον, θα επικαιροποιηθεί και το κάστινγκ, ενώ δεν θα εμφανίζεται ο Αλ. Ρήγας, που θα είναι μόνο πίσω από τις κάμερες.

Το βασικό στοιχείο που θα μείνει απαράλλαχτο είναι ότι θα πρόκειται για κωμωδία που διαδραματίζεται σε ξενοδοχείο. Η νέα κωμική σειρά των Ρήγα – Αποστόλου προορίζεται για πρεμιέρα στον Alpha τον Μάρτιο. Το συγγραφικό δίδυμο συνεχίζει παράλληλα τη συνεργασία με την ΕΡΤ με την «Τούρτα της μαμάς», για την οποία εκκρεμούν ακόμα συζητήσεις για το αν θα συνεχιστεί και για τρίτη σεζόν. 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ