Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews

Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews.

TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!

50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.

  • Ποιος ξηρός καρπός αποτελεί συστατικό στην γκαλέτ ντε ρουά, γλυκό που σερβίρεται στη Γαλλία τα Φώτα;
  • Ποιος τύπος ρυζιού θεωρείται ιδανικός για λαχανοντολμάδες αβγολέμονο;
  • Σε ποιο νησιωτικό σύμπλεγμα της Ελλάδας είναι διαδεδομένο έδεσμα η πανακότα;
  • Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα ο καφές σερβίρεται με κυβάκια τυριού;
  • Ποιο φρούτο είναι συστατικό στη βασική συνταγή για το βρετανικό γλυκό ίτον μες;

Εκτάκτως το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ