Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews
TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
– Δημιούργημα της μαγειρικής τέχνης ποιας χώρας είναι το παστίτσιο;
– Σε ποια πόλη της Ελλάδας σερβιρίστηκαν πρώτη φορά τη δεκαετία του 1960 οι γαρίδες σαγανάκι;
– Ποιος θαλασσοπόρος έφερε πρώτος κόκκους κακάο από την Αμερική στην Ευρώπη;
– Ποιο λαχανικό αφορά η ποικιλία «πίρι πίρι»;
– Σε ποια περιοχή της Ελλάδας είναι παραδοσιακό έδεσμα οι χταποδοκεφτέδες;
Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.