Στο φουλ οι μηχανές του Star για «Τροχό της τύχης», «Shopping star» και «GNTM»

Πυρετός διεργασιών επικρατεί στο Star, σύμφωνα με την Reallifeκαθώς μπαίνουν σύντομα σε φάση παραγωγής τα προγράμματα της νέας σεζόν. Οριστική είναι η απόφαση να συνεχίσουν και του χρόνου τόσο το «Shopping star» με τη Βίκυ Καγιά όσο και ο «Τροχός της τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, που θα ξεκινήσουν σύντομα γυρίσματα για τα επεισόδια της νέας σεζόν. Στην τελική ευθεία βρίσκονται και οι συζητήσεις με τους κριτές του «Greece’s next top model». Εως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν είχαν πέσει οι υπογραφές, αλλά στόχος από την πλευρά του σταθμού είναι να συνεχίσει, εκτός της Β. Καγιά, με τους Αγγελο Μπράτη, Δημήτρη Σκουλό και Ζενεβιέβ Μαζαρή στην επιτροπή και τον Γιώργο Καράβα ως coach. Τα κάστινγκ έχουν ήδη ξεκινήσει μέσω zoom, ενώ ο νέος κύκλος θα είναι και αυτός με αγόρια και κορίτσια.

Βίκυ Καγιά: Στο GNTM θα έχουμε φέτος γυναικάρες – Τι είπε για την κριτική επιτροπή

Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε ότι φέτος θα υπάρχουν πολύ όμορφες κοπέλες και ότι θα συνεχίσει η ίδια ομάδα. “H παραγωγή δουλεύει ήδη τα concept αλλά δεν έχουμε κλείσει ακόμη τι θα γίνει, πώς θα γίνει…Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια ομάδα” δήλωσε η παρουσιάστρια.

“Φέτος θα έχουμε γυναικάρες. Πολλά κορίτσια. Δεν έχω δει εγώ, αλλά η παραγωγή έχει δει. Είναι νωρίς ακόμα. Τα γυρίσματα ξεκινούν παραδοσιακά τον Ιούνιο. Δεν ξέρω ούτε ημερομηνίες ούτε τι θα αλλάξει. Οι συζητήσεις είναι πολύ γενικές” πρόσθεσε η Βίκυ Καγιά.

Όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Μπάκας, από την περασμένη εβδομάδα η παραγωγή έχει αρχίσει να βλέπει άνδρες και γυναίκες που έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή. Άλλωστε το τρέιλερ προβάλλεται ήδη αρκετές ημέρες και αναμένεται να υπάρξει αύξηση στις αιτήσεις για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ