Σταύρου: Έχω παρελθόν στους σκοτεινούς ρόλους

Σταύρου: Έχω παρελθόν στους σκοτεινούς ρόλους

Ο τηλεοπτικός ρόλος του στα «Κλεμμένα όνειρα» ήταν ο πιο πολυσυζητημένος για μία ακόμη σεζόν, άσχετα αν κινούσε τα νήματα «πίσω από την κουρτίνα». Λίγο πριν από το φινάλε της σειράς του Mega, ο Αλέξανδρος Σταύρου μιλά για το τέλος του Δημήτρη Μαλτέζου.

Η κατάληξη του Δημήτρη Μαλτέζου στα «Κλεμμένα όνειρα» ήταν αυτή που του άξιζε;

Για να δούμε πρώτα ποια θα είναι αυτή. Νομίζω το γεγονός ότι βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου είναι μια φυσική εξέλιξη των πραγμάτων και δίκαια. Δικάζεται γι’ αυτά που έχει κάνει. Το θέμα είναι στην ψυχή του τελικά τι γίνεται. Αν θα εξιλεωθεί ή όχι…

Μέχρι σήμερα στις καθημερινές σειρές που έχετε πρωταγωνίστησει, όλοι οι ήρωες που ενσαρκώνατε έκρυβαν και ένα σκοτεινό παρελθόν. Κοινό σημείο του Στράτου στη «Βέρα στο Δεξί», του Στέφανου στα «Μυστικά της Εδέμ» και φυσικά του Μαλτέζου στα «Κλεμμένα Ονειρα» το πάθος για εκδίκηση με κάθε κόστος. Γιατί πιστεύετε πως οι σεναριογράφοι σας επιλέγουν για τους συγκεκριμένους ρόλους;

Έχω παρελθόν στους σκοτεινούς ρόλους! Το λέω χαριτολογώντας. Ο ένας ρόλος γεννάει τον άλλο με αυτή την έννοια και δεν ξέρω τι διακρίνουν οι σεναριογράφοι και μου προτείνουν τους συγκεκριμένους ήρωες. Μικροί είμαστε ακόμη όταν θα μεγαλώσουμε θα το καταλάβουμε!

Σας έχουμε δει σε δραματικές σειρές. Θα θέλατε κάποια στιγμή να πρωταγωνιστήσετε και σε μια κωμική σειρά;

Είναι κάτι που κάποια στιγμή μπορεί να γίνει. Δεν είναι κάτι το οποίο αποκλείω. Ετσι κι αλλιώς στο θέατρο έχω συμμετάσχει και σε κωμικές θεατρικές παραστάσεις.Μου αρέσει και αυτό το είδος. Πιθανότατα κάποια στιγμή να γίνει. Θα το δούμε.

Γενικότερα στην υποκριτική αν σας έλεγαν να επιλέξετε μεταξύ δράματος και κωμωδίας τι θα λέγατε;

Θα επέλεγα καλό ρόλο, καλό σενάριο και καλό θεατρικό έργο. Επίσης, καλούς συνεργάτες. Ανεξαρτήτως του αν πρόκειται για κωμωδία ή δράμα.

Πηγή: ethnos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ