Σταύρος Σβήγκος για το κόψιμο του «Έρωτα φυγά»: «Είχα απορρίψει προτάσεις για να είμαι στη σειρά»

Πρόωρη αυλαία θα ρίξει η σειρά «Έρωτας φυγάς» του Open. Μάλιστα, για την απόφαση αυτή μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» ο Σταύρος Σβήγκος, που πρωταγωνιστεί στη σειρά.

«Δεν παίρνει την ανανέωση που όλοι περιμέναμε και αυτό ξέραμε όταν συνεχίσαμε τη δεύτερη χρονιά. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο, είμαστε πολλοί άνθρωποι που δουλεύουμε για αυτή τη σειρά», ανέφερε ο Σταύρος Σβήγκος.

Kαι στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Άλλοι μπορεί να τελείωναν νωρίτερα, άλλοι αργότερα αλλά υπάρχει και πάρα πολύς κόσμος που δουλεύει πίσω από τις κάμερες και μαθαίνει ότι πρέπει να βγει στην αναζήτηση εργασίας. Αυτό είναι το χειρότερο

Ήταν μία επιτυχημένη σειρά σε ένα κανάλι με χαμηλά νούμερα, δεν περιμέναμε κάποια τέτοια εξέλιξη. Πάντα κερδίζει το χρήμα και όχι η ανθρωπιά. Δεν νομίζω ποτέ κανείς από αυτούς να σκέφτηκε ότι θα αφήσουν κοντά στα 60 άτομα στον δρόμο».

«Υπήρξαν πέρσι προτάσεις αλλά είχε γίνει ήδη γνωστό ότι θα πάμε για δεύτερη χρονιά. Σίγουρα εάν γνώριζα ότι θα πήγαινε έτσι, θα είχα ένα διαφορετικό πρόγραμμα» παραδέχθηκε ο Σταύρος Σβήγκος και πρόσθεσε: «Από το καλοκαίρι υπάρχει αυτή η φημολογία. Τώρα έγινε ξαφνικά, όταν άλλαξε ο διευθυντής προγράμματος ή της ψυχαγωγίας στο ΟΡΕΝ, δεν ξέρω ακριβώς. Μάλλον δεν του άρεσε (η σειρά). Ήταν ξεκάθαρα θέμα του καναλιού και της αλλαγής προσώπων. Η εταιρεία παραγωγής απέναντί μας ήταν πολύ εντάξει, τώρα μεταξύ τους τι έγινε… Αυτός είναι ο κόσμος που ζούμε, μετράει πρώτα το οικονομικό και μετά ο άνθρωπος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ