Star: Εκτός σχεδιασμού το «GNTM» 

Σοβαρές πιθανότητες να μείνει εκτός του προγράμματος του Star για δεύτερη συνεχή χρονιά συγκεντρώνει το «GNTM». Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς προχωρά στον σχεδιασμό της προσεχούς σεζόν εγκρίνοντας την υλοποίηση μεγάλων projects, με το «GNTM» να μην περιλαμβάνεται ανάμεσα σε αυτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, το Star άναψε ήδη το «πράσινο φως» για δύο ριάλιτι την προσεχή σεζόν. Ετσι, επιστρέφουν η «Φάρμα» στο α’ μισό της σεζόν και το «MasterChef» στο β’ μισό της σεζόν. Για το «Greece’s next top model», που «ξεκουράστηκε» ήδη για μία σεζόν, εξετάστηκε σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει, ωστόσο, για την ώρα, κάτι τέτοιο δεν προχωρά.

Με βάση τους οικονομικούς υπολογισμούς που έγιναν, προκύπτει ότι το μπάτζετ δεν «σηκώνει» να βγουν ταυτόχρονα και το «GNTM» και η «Φάρμα», με την προτεραιότητα να δίνεται στο αγροτικό ριάλιτι. Αν, τελικά, οριστικοποιηθεί ότι το «GNTM» δεν θα επιστρέψει τη νέα σεζόν, θα είναι η δεύτερη συνεχής χρονιά που θα μείνει στο συρτάρι του Star, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για άλλους διεκδικητές των δικαιωμάτων του φορμάτ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ