Squid Game: Βρέθηκε το νησί όπου τραβήχτηκαν οι σκηνές των “παιχνιδιών θανάτου” – ΦΩΤΟ

Του “Squid Game” την τοποθεσία βρήκε ένας χρήστης του TikTok, αφού αποκάλυψε το ακριβές σημείο όπου βρίσκεται το νησί που διεξήχθησαν τα επικίνδυνα παιχνίδια της δημοφιλούς σειράς του Netflix.

Να σημειώσουμε ότι η νοτιοκορεάτικη σειρά “Squid Game” (“Παιχνίδι του καλαμαριού”) έχει προκαλέσει σάλο παγκοσμίως και έγινε η πιο δημοφιλής σειρά της γνωστής συνδρομητικής υπηρεσίας streaming.

Πως βρήκε την τοποθεσία του “Squid Game”;

O χρήστης του TikTok χρησιμοποίησε την εφαρμογή Google Maps με σκοπό να εντοπίσει την τοποθεσία του νησιού στο Squid Game. Στη συνέχεια, μοιράστηκε την πληροφορία αυτή με τους followers του στο TikTok.

“Απόδειξη ότι το Squid Game είναι αληθινό” ήταν το σχόλιο του στο βίντεο που ανέβασε στο social media.

Τμήμα της σειράς γυρίστηκε στο μέρος, το οποίο υποτίθεται ότι είναι γνωστό ως Seungbong-ri, ένα νησί στα νοτιοδυτικά της Νότιας Κορέας.

Οι σκηνές στο μετρό και στην αγορά γυρίστηκαν στην πόλη που ονομάζεται Daejeon και είναι η 5η μεγαλύτερη πόλη στη Νότια Κορέα.

Το “Squid Game” είναι ένα παλιό παραδοσιακό παιχνίδι που έπαιζαν στο παρελθόν στην Νότια Κορέα. Αυτό γίνεται γνωστό από τα πρώτα κι όλας λεπτά της σειράς. Παρόλα αυτά πρόκειται για ένα παιχνίδι που τείνει να… εξαφανιστεί.

Ο Kim Min-young αποκάλυψε μάλιστα ότι η αρχική ιδέα ήταν να κυκλοφορήσει το “Squid Game” με άλλον τίτλο. Αυτό τέθηκε στο τραπέζι για δύο λόγους. Μιλώντας στο “Hollywood Reporter”, ο Kim Min-young είπε ότι η σειρά ήταν να ονομαστεί “Round Six” (“Έκτος Γύρος”).

Νησί στο Σκουίντ Γκέιμ

Για ποιο λόγο θα επέλεγαν το “Round Six” αντί του “Squid Game”;

Αρχικά, αυτό που τους απασχόλησε ήταν το γεγονός ότι οι νεότεροι Νοτιοκορεάτες δεν θα είχαν ακούσει για το παλιό παραδοσιακό παιχνίδι που έπαιζαν οι παππούδες τους, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη.

Εκτός αυτού, το παιχνίδι αυτό θα ήταν παντελώς άγνωστο στον υπόλοιπο πλανήτη. Συνεπώς, κανείς δεν θα κατανοούσε την ευθεία αναφορά του τίτλου σε αυτό.

Ο Kim Min-young είπε ακόμα ότι παρά το γεγονός ότι ο τίτλος «Round Six» ίσως έμοιαζε πιο γενικός, την ίδια στιγμή όμως θα ήταν κατατοπιστικός με το θέμα της σειράς, γιατί θα αναφερόταν στα έξι παιχνίδια στα οποία διαγωνίζονται οι παίκτες του “Squid Game”.

Τελικά γιατί κατέληξαν στον τίτλο «Squid Game»;

Τελικά, με την παρέμβαση του Hwang Dong-hyuk, του δημιουργού του “Squid Game”, η σειρά κυκλοφόρησε με τον τίτλο αυτόν, αφού ο ίδιος επέμενε στην άποψη ότι ήταν ο μόνος που εκπροσωπούσε την πραγματική ουσία του θέματος της σειράς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ