Σπύρος Παπαδόπουλος: Δεν έκανε και τίποτα φοβερό ο Χαϊκάλης – Αν είχα ρόλο θα του έδινα

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε στην ΕΡΤ στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος”.
Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής πήρε το μέρος του Παύλου Χαϊκάλη, λέγοντας ότι δεν έκανε και κάτι τρομερό, ενώ κατήγγειλε τον κανιβαλισμό που επικρατεί στο χώρο του θεάτρου όταν κάποιος πάει να μιλήσει ελεύθερα, όπως η Σμαράγδα Καρύδη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για την απιστία καθώς και ο ίδιος έχει απιστήσει αλλά και έχει πέσει και θύμα.
“Ξαφνιάστηκα για συγκεκριμένα άτομα, ήξερα πέντε και έμαθα για άλλα 95, με τα social media πλέον γίνονται θλιβερά πράγματα. Υπάρχει μια ωμοφαγία και κανιβαλισμό από ανθρώπους του χώρου που δεν το περίμενα. Δεν τολμάει κάποιος να πει ότι στεναχωριέται κάποιος, όπως η Σμαράγδα η Καρύδη και πήγαν να την φάνε. Άνθρωποι του χώρου μας. Αυτό που με πείραξε είναι για το σινάφι. Αν καταδικαστούν μπορούν να ξαναπαίξουν. Παίρνεις το μάθημα σου και συνεχίζεις. Έτσι είναι η ζωή. Έκανες ένα λάθος και σε καταστρέφουμε; Με έχει πειράξει και αυτό με τον Χαϊκάλη. Υπήρξαν κάτι καταγγελίες για όχι σοβαρά θέματα. Κουταμάρες αστοχίες και κάποιες δηλώσεις περίεργες. Αν είχα ρόλο στο θέατρο θα τον έπαιρνα τον Παύλο και δεν θα είχε πρόβλημα ο κόσμος. Τόση καρατόμηση πια; Ηρεμήστε… Ο κόσμος νομίζω δεν θα είχε πρόβλημα να παίξει ο Χαϊκάλης στο θέατρο” είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
“Τονώνει η απιστία αυτόν που την κάνει. Μου το είπαν και δεν το περίμενα. Πήρα ένα πακέτο τσιγάρα πήγα σε ένα βράχο έκανα όλο το πακέτο και γύρισα πίσω και είπα εντάξει. Δεν το ανέφερα ποτέ. Στο κεφάλι μου έμεινε αλλά το ξεπέρασα σιγά σιγά. Εμένα με πείραξε λίγο παραπάνω από το κανονικό γιατί δεν μου άρεσε σαν τύπος αυτός που έγινε η απιστία” είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ