«Σπίτι με το Mega»: Θοδωρής Φέρρης και Νίνο ξεσήκωσαν το κοινό με τις επιτυχίες τους

Τα τελευταία χρόνια, ο Θοδωρής Φέρρης έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό που τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα. Και το Σάββατο το βράδυ απέδειξε το γιατί μέσα από την εκπομπή «Σπίτι με το Mega».

Σε κάθε του εμφάνιση γίνεται πραγματικά πανικός και οι θαυμαστές του ξέρουν απ’ έξω τους στίχους από όλα τα τραγούδια του. Στην εκπομπή του «μεγάλου» καναλιού, ο Θοδωρής Φέρρης και ο Νίνο έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό χαρίζοντας στο κοινό μια μαγική βραδιά.

Η Ρούλα Κορομηλά ως οικοδέσποινα, υποδέχτηκε τους δύο φίλους και τους καλεσμένους τους στη σκηνή του Mega και όλοι μαζί έγιναν μια μεγάλη παρέα.

Ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του Φέρρη είναι το «Τα αμαρτωλά σου μάτια» από το 2004 αφιέρωσε ο ερμηνευτής στο κοινό του.

Παράλληλα, ο Νίνο, στενός φίλος του Θοδωρή Φέρρη, με την εξαιρετική φωνή του ξεσήκωσε από την αρχή της εκπομπής το κοινό.

O τραγουδιστής, που έχει χρόνια εμπειρία από νυχτερινά προγράμματα και δισκογραφικές δουλειές, «έσκισε» και πάλι.

O Nίνο μεταξύ άλλων ερμήνευσε και το τραγούδι «Θεός», μεγάλη του επιτυχία από το 2010. Το τραγούδι του Φοίβου αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και έπαιζε για πολύ μεγάλο διάστημα στο ραδιόφωνο.

Εκτός από τους δύο φίλους και καλλιτέχνες η σκηνή του MEGA φιλοξένησε και άλλους εκλεκτούς καλλιτέχνες.

Ο Γρηγόρης Πετράκος και η Χριστίνα Μήλιου βρέθηκαν μαζί στο stage και ερμήνευσαν ένα από τα τραγούδια του ερμηνευτή που άφησαν εποχή.

Σε στίχους και μουσική δικούς του το κομμάτι ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε, το 2003.

Τέλος, ο Μανώλης Κονταρός έφερε αέρα… Κρήτης στην εντυπωσιακή βραδιά στο «Σπίτι με το MEGA».

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, που υμνεί την Κρήτη σε κάθε ευκαιρία, εμφανίστηκε στο πλατό και όλοι χόρεψαν στο ρυθμό της λύρας του.

Ο κρητικός ερμηνευτής και συνθέτης τραγούδησε μόνο για τους τηλεθεατές του MEGA το «Ένα ειν’ τ’ αηδόνι» και ενθουσίασε.

Με την βραδιά να φτάνει στο τέλος της, ο Νίνο Ξυπολιτάς έδειξε Πόσο περίπου αγαπά το κοινό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ