Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη με το φρικτό τροχαίο – Τι είπε για την γνωριμία της με τον Τζώρτζη Μονογυιό

Το φρικτό τροχαίο στη Βούλα όπου έχασε την ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Το ίδιο σοκαρισμένη εμφανίστηκε και η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τον Τζώρτζη Μονογυιό και την γνωριμία τους ενώ όπως ανέφερε είχε ψωνίσει και από το κατάστημα που διατηρούσε ο επιχειρηματίας με επώνυμα ρούχα στη Μύκονο.

“Είχα γνωρίσει τον ίδιο τον Τζώρτζη τότε που έπαιζε στο The Wall και είχε έρθει καλεσμένος στην εκπομπή. Όχι μία φορά και δύο. Αρκετές φορές. Και μάλιστα θυμάμαι τον είχα πετύχει στην Μύκονο και είχα μπει στο μαγαζί του να ψωνίσω. Ένα πολύ δυναμικό, φρέσκο, ωραίο αγόρι. Αυτό έχω στο μυαλό μου πριν από πολλά χρόνια που τον γνώρισα” ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

“Πόσο τραγικά νέα είναι αυτά. Πόσο δυσάρεστα. Να βλέπεις ότι φεύγουν άνθρωποι, ανεξαιρέτως ηλικίας, δεν με νοιάζει αυτό, με νοιάζει ότι χάνεται μία ζωή. Είναι αυτά τα ξαφνικά τα απρόβλεπτα που δεν είναι δυνατόν” είπε εμφανώς συγκινημένη η παρουσιάστρια.

“Με σοκάρει που τον τελευταίο καιρό ακούω όλο και πιο συχνά να φεύγουν νέοι άνθρωποι από τροχαίο αυτοκινήτου” τόνισε η Ελένη Μενεγάκη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ