ΣΚΑΪ: Ντόμινο στις εκπομπές – Ανατροπή στον προγραμματισμό

Ανατροπή στον προγραμματισμό εξετάζει ο ΣΚΑΪ για τα ψυχαγωγικά προγράμματα της μεσημεριανής και της απογευματινής ζώνης.

Μετά την έλευση του Μάρκου Σεφερλή στο κανάλι, αλλά και την επικείμενη ένταξη του Χρήστου Φερεντίνου, ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε τους δύο παρουσιαστές να «παίζουν» back to back στη ζώνη από τις 17:00 έως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ενώ για το μεσημεριανό δίωρο που μένει κενό ο ΣΚΑΪ προόριζε το “My style rocks» με την Κατερίνα Καραβάτου.

Πληροφορίες της Reallife, αναφέρουν ότι ο αρχικός προγραμματισμός ανατρέπεται και εξετάζεται σοβαρά να γίνει «τράμπα» ανάμεσα στο τηλεπαιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου και το ριάλιτι μόδας. Σύμφωνα με τον νέο σχεδιασμό, στη ζώνη του Νίκου Μουτσινά θα πάρει θέση ο Μ. Σεφερλής (από τις 15:00 έως τις 16:30), ενώ το «My style rocks» θα ακολουθεί, διατηρώντας περίπου την ίδια ζώνη που είχε και φέτος (από τις 16:30 έως τις 18:30). Σταθερός στη ζώνη lead-in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων θα παραμείνει ο Χρ. Φερεντίνος με τον «Μονομάχο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ