Σίσσυ Χρηστίδου: Συγκινημένη στο φινάλε της σεζόν – Αποχαιρέτησε την Ελένη Βουλγαράκη

Το τηλεοπτικό κοινό αποχαιρέτησε για το καλοκαίρι η Σίσσυ Χρηστίδου. Όμως αυτός δεν ήταν ο μόνος αποχαιρετισμός, καθώς στην σημερινή τελευταία εκπομπή η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε και την Ελένη Βουλγαράκη, η οποία βρισκόταν δίπλα της εδώ και 5 χρόνια.

Το αντίο στην Ελένη Βουλγαράκη

Τα τελευταία λεπτά ξεκίνησαν με την Σίσσυ Χρηστίδου να αποχαιρετά από την εκπομπή την Ελένη Βουλγαράκη. Η παρουσιάστρια της ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega είπε αρχικά: «Ήρθε η στιγμή και αυτό το κορίτσι να πάει σε άλλο επαγγελματικό δρόμο. Είναι πολύ δύσκολο για μένα προσωπικά. Της είχα πει από την πρώτη χρονιά ότι: “Όσο θες να είσαι εδώ, θα είσαι”, “Όσο είμαι εγώ εδώ, θα έχεις δουλειά”. Την αγαπώ πάρα πολύ πέρα από την επαγγελματική μας σύνδεση, είναι μια πολύ αγνή και καθαρή ψυχή και όπου βρεθεί θα είναι μεγάλη τους τύχη και μεγάλη τους χαρά και το νου τους». Αμέσως μετά έπαιξε ένα αφιερωματικό βίντεο για την Ελένη Βουλγαράκη.

Μετά το τέλος του βίντεο η συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου, ανέφερε: «Το ήξερα ότι δεν θα είμαι καθόλου ψύχραιμη και σκεφτόμουν τι πρέπει να πω, γιατί τα συναισθήματά μου είναι τόσα πολλά. Ξέρετε όλοι πώς νιώθω για τον καθένα σας ξεχωριστά, σας τα έχω πει κατ’ ιδίαν. Πήρα πάρα πολλή αγάπη και στήριξη, είμαι πάρα πολύ τυχερή. Θα πουν αφού κλαίει τόσο πολύ γιατί δεν μένει; Άκουσα την ψυχή μου και είπα να το κάνω. Κλείνει ένας τηλεοπτικός κύκλος 5 χρόνων αλλά είναι μόνο τηλεοπτικός ο κύκλος που κλείνει. Είναι τυχερός όποιος είναι δίπλα σου, Σίσσυ. Σ’ ευχαριστώ για όλα. Είμαι ευγνώμων!».

Η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε ότι: «Εγώ βρέθηκα πολλά χρόνια στη θέση που βρίσκεσαι εσύ και σου φέρομαι με τον τρόπο που ήθελα να μου φερθούν κι εμένα όταν ανακοίνωνα ότι θα φύγω, γιατί το καταλαβαίνω. Ήσουν άψογη συνεργάτιδα, δεν έφερες ποτέ κανένα πρόβλημα στην ομάδα. Είναι πολύ τυχεροί στον ΑΝΤ1 που θα σε έχουν στην οικογένειά τους και θα έχουν να κάνουν μαζί μου για ό,τι δεν πάει καλά».

«Είμαι σταθερή στις συνεργασίες μου, δεν θέλω να φεύγουν συνεργάτες. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάζουν τα πρόσωπα, καταλαβαίνω όμως ότι κάποιες φορές έτσι πρέπει να γίνει, έτσι είναι η τηλεόραση. Εγώ δεν θέλω να αλλάζει τίποτα, ποτέ» θα πει στην συνέχεια η παρουσιάστρια της εκπομπής.

Προσθέτοντας πως: «Είμαι ευλογημένη που μέσα σε αυτή τη συνθήκη, σε αυτή την εταιρία, ξεκινώντας από την Άλκηστις Μαραγκουδάκη που μου έδωσε ξανά την ευκαιρία μετά από 6 χρόνια που έλειπα από την τηλεόραση να μπω ξανά και να κάνω αυτό που θέλω σε μία λευκή κόλλα χαρτί».

«Είχα μετά την ευλογία να έρθει ο Νίκος στη ζωή μου και πέρα από τη λευκή κόλλα χαρτί, να είναι ο άνθρωπος που για ό,τι χρειαστώ και έτσι όπως το ονειρεύομαι να μου στρώσει το χαλί και να μου πει: “Πέρνα, κούκλα μου, περπάτα τον δρόμο που θέλεις”. Αυτό για οποιονδήποτε άνθρωπο σε οποιαδήποτε δουλειά είναι τεράστια ευλογία και το εύχομαι στον καθένα σας» θα αναφέρει για τον Νίκο Κοκλώνη.

Με ιδιαίτερα λόγια θα μιλήσει και για την ομάδα της: «Είχα την ελευθερία να διαλέξω τους ανθρώπους μου στην κάθε θέση, ο κάθε άνθρωπος λοιπόν που είναι εδώ, είναι ευλογία, είναι ευτυχία, νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη για όλους σας. Θέλω να ξέρετε ότι όλους σας αγαπώ. Δεν μπορείτε να φανταστείτε για τη δουλειά μιλάμε. Η πραγματική δουλειά πέφτει από την ομάδα, είναι πάρα πολύ σκληρή, η αγωνία είναι μεγάλη, η αγάπη είναι τεράστια. Και πραγματικά πιστεύω ότι σε όλες τις δουλειές μπορείς να πας μπροστά μόνο εάν έχεις ανθρώπους που νοιάζονται και αυτό δεν πληρώνεται με τίποτα. Οπότε εύχομαι να έχετε γύρω σας ανθρώπους που νοιάζονται».

«Θέλω να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ, που εδώ και 5 ολόκληρα χρόνια επιβραβεύετε αυτή την προσπάθεια. Για αυτά που μας λέτε και μας βοηθάτε να γίνουμε καλύτεροι, είναι μία δέσμευση ή μία υπόσχεση ότι όσο μας έχετε σε αυτήν εδώ τη θέση εμείς θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό» θα τονίσει κλείνοντας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ