Σίσσυ Χρηστίδου: Η αποκάλυψη για την πρώτη της εγκυμοσύνη

Σε μια ξεκαρδιστική αποκάλυψη προχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή της, σχετικά με την πρώτη της εγκυμοσύνη. Με αφορμή τη σύνδεση με Δράμα και την Ονειρούπολη που σήμερα άνοιξε και πάλι τις πύλες της εγκαινιάζοντας την εορταστική περίοδο, η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στην εποχή που ταξίδευε στη Δράμα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον “Όμορφο Κόσμο” και ανακάλεσε το ταξίδι του 2007, όταν πήγε για τρίτη φορά στην Ονειρούπουλη.

“Δεν κάναμε εμείς τις εκδρομές μας; Δεν πηγαίναμε Χριστούγεννα, παρα-Χριστούγεννα, παρα-Χριστούγεννα; Πηγαίναμε εκεί με τον Όμορφο Κόσμο. Κάναμε εκδρομές. Έβαζε μια τεράστια σκηνή εκεί ο Αρναούτογλου, ανεβαίναμε πάνω, ερχόταν ο κόσμος, κάναμε τις εκπομπές μας ζωντανά. Και θέλω να σας πω και μια προσωπική ιστορία… Τον Δεκέμβριο του 2007, που πήγαμε τρίτη φορά στην Ονειρούπολη. Εγώ χόρευα πολύ τότε στην εκπομπή… Είχα μια καθυστέρηση στον κύκλο μου και έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό, τη μέρα που φεύγαμε.

Πήρα τη μαμά μου πρώτα και της είπα “μαμά, αυτό συμβαίνει… Νομίζω πως είμαι έγκυος”. Μου λέει “πού είσαι τώρα;”. Εγώ ήμουν έξω από τα στούντιο και ετοιμαζόμουν να φύγουμε για Δράμα. “Εντάξει” μου λέει, “έρχομαι”. Και συναντιόμαστε με τους γονείς μου στη Δράμα. Εγώ είμαι έγκυος και δεν το έχω πει πουθενά. Εγώ είμαι έτσι στη σκηνή, ακίνητη, και χορεύω, γιατί νομίζω πως κάτι θα συμβεί στο παιδί αν κουνηθώ. Και έχω τον Αρναούτογλου που μου λέει “κουνήσου, παιδάκι μου”. Κι εγώ λέω “δεν θέλω”… Το είπα και στον ενδιαφερόμενο και ήρθε και αυτός μαζί. Έλεγε ο Γρηγόρης “τι μαζεύτηκε όλο το σόι εδώ;” Εμείς να χαιρετιόμαστε” περιέγραψε η παρουσιάστρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ