Secret Song: «Λύγισε» ο Νίνο – Το reunion με το παλιό Fame Story που τον συγκίνησε – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα αναπάντεχο reunion περίμενε τον Νίνο στην πρεμιέρα του Secret Song το βράδυ της Κυριακής (12/11).

Συγκεκριμένα, οι παλιοί καθηγητές του στο Fame Story αλλά και ο τότε παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκαν στην πρεμιέρα του φαντασμαγορικού σόου και επέλεξαν για εκείνον να ακούσει το «Ομολογώ».

Αντώνης Γούναρης, Εύη Δρούτσα και Τζούλι Μασίνο τίμησαν τον Νίνο, ενώ από τη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τη μουσική ακαδημία.

Ακόμη, στην σκηνή βρέθηκαν και οι δύο κολλητοί του φίλοι καθώς και ο Γιώργος Γιαννιάς ο οποίος και ερμήνευσε και το τραγούδι «Ομολογώ», που έχει συνδεθεί με το όνομα του Νίνο.

Όπως ήταν λογικό, το reunion αυτό του ξύπνησε μνήμες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο Νίνο κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια καθ’ όλη τη διάρκεια της συγκεκριμένης εμφάνισης, προκειμένου να μην καταρρεύσει, με αποτέλεσμα να ξεσπάει σε δάκρυα και σε αναστεναγμούς. Μάλιστα, όταν αντίκρισε τους δυο παιδικούς του φίλους, ο λαμπερός σταρ σηκώθηκε από την καρέκλα του και γύρισε για δευτερόλεπτα πλάτη στη σκηνή.

«Δεν το πιστεύω! Δεν το πιστεύω ότι κλαίω! Δεν το πιστεύω ότι κλαίω» είπε χαρακτηριστικά ο Νίνο αγκαλιάζοντας όλα τα πρόσωπα που βρίσκονται στη σκηνή του Secret Song με τη Ναταλία Γερμανού να υπογραμμίζει πως «εδώ συγκινήθηκα εγώ, παιδιά, που έχω να θυμηθώ και πολλά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ