Σασμός – Spoiler: Όσα θα γίνουν στον «ματωμένο» γάμο της Μαρίνας με τον Αντώνη

Καταιγιστικές εξελίξεις στη σειρά «Σασμός». Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, ο Αντώνης δίνει εντολή για να συλλάβουν τον Ευθύμη για τον φόνο του Κώστα στη φυλακή. Τα περιθώρια για τον Φαρμάκη στενεύουν, αλλά κρύβει αρκετούς άσους στο μανίκι του. Δεν θα είναι εύκολο να τον κρατήσουν για πολύ φυλακισμένο μιας και έχει μία άτυπη συμφωνία με κάποιους ανωτέρους της Αιμιλίας, προκειμένου να δίνει πληροφορίες στην Αστυνομία. Ωστόσο, η τελευταία κάνει τα πάντα προκειμένου να μην τη γλιτώσει.

Ο Ευθύμης καταδίδει τον Παύλο για δύο φόνους

Τότε, ο Ευθύμης ξεπερνά κάθε ηθικό του φραγμό. Αποκαλύπτει στην Αιμιλία, πως ο Παύλος εμπλέκεται τόσο στην δολοφονική επίθεση εναντίον του Βασίλη Σταματάκη όσο και στην πιο πρόσφατη εναντίον του Κώστα. Μάλιστα, ο Φαρμάκης εκβιάζει την Αιμιλία πως αν επιμείνει να θέλει να τον κλείσει στη φυλακή τότε θα πάρει μαζί του και τον Παύλο. Έπειτα από αυτές τις αποκαλύψεις η Αιμιλία είναι σοκαρισμένη. Παλεύει μέσα της για το θέμα του Ευθύμη και την ενοχή του Παύλου, δημιουργώντας έντονες υποψίες στην Στέλλα. Βρίσκεται σε δίλημμα απέναντι στον Παύλο και τον Ευθύμη, μη γνωρίζοντας αν πρέπει να ακολουθήσει τις επιταγές του νόμου ή την καρδιά της. Όσο όμως ο χρόνος περνά πρέπει να αποφασίσει αν θα στείλει τον Παύλο στη φυλακή ή όχι.

Ο ματωμένος γάμος του Αντώνη και της Μαρίνας

Η Μαρίνα κι ο Αντώνης θα ζήσουν τραγικές στιγμές και μάλιστα στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους. Αυτή του γάμου τους. Όλο το χωριό ετοιμάζεται για το γάμο αυτό ενώ και ο Αστέρης με την Αργυρώ προσπαθούν να κάνουν κι αυτοί τα δικά τους όνειρα, παρά τις αντίξοες συνθήκες. Στην εκκλησία ο γαμπρός και η νύφη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ανυποψίαστοι για έναν μεγάλο κίνδυνο που καραδοκεί.

Ο Ευθύμης στήνει θανάσιμη παγίδα στη Μαρίνα. Βάζει κάποιους να τη σκοτώσουν, αλλά ο Αντώνης το αντιλαμβάνεται γρήγορα πέφτει μπροστά της και τραυματίζεται εκείνος με τη σφαίρα που προοριζόταν για αυτή. Στο προαύλιο επικρατεί πανικός και σπαραγμός.

Ο Αντώνης μεταφέρεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ οι υποψίες του Παύλου για τα γεγονότα στον γάμο πέφτουν πάνω στον Μαθιό. Κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί πως ο Ευθύμης κρύβεται πίσω από τη φονική επίθεση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ