Σασμός – Spoiler: Η Καλλιόπη αποκαλύπτει στον Αντρέα τον πραγματικό του πατέρα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται στην δραματική σειρά του Alpha «Σασμός». Ο Αντρέας, ο οποίος την φετινή σεζόν έχει επιστρέψει στο χωριό φέρνοντας τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων, στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να ανακαλύψει μία αλήθεια για την ζωή του που θα τον συνταράξει.

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή η Καλλιόπη στα επόμενα επεισόδια της σειράς μαθαίνει από τον Θανάση ότι ο Αντρέας οργάνωσε τη βομβιστική επίθεση στο σπίτι της Βασιλικής και του Μαθιού αλλά και την απόπειρα δολοφονίας του.

Η Καπετάνισσα μαλακώνει με τον Παύλο και πιέζει τον παπά να μιλήσει στον Αντρέα και να του πει την αλήθεια, ότι δηλαδή ο πατέρας του είναι ο Ρούσσος και στις φλέβες του ρέει αίμα Σταματάκηδων!

Η Καλλιόπη ζητά από τον Αντρέα να της πει αν εκείνος έδωσε εντολή για την δολοφονία του άντρα της και εκείνος παραδέχεται ότι ο θάνατος του Βασίλη στο κελί ήταν εκδίκηση για το θάνατο του Μάρκου.

Εξοργισμένη εκείνη του αποκαλύπτει την αλήθεια για την ταυτότητα του πατέρα του, λέγοντάς του ότι ο Ρούσσος είναι ο πραγματικός πατέρας του και όχι ο Μανούσος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ