Σασμός: Απόψε ο γάμος της χρονιάς – Όλες οι πληροφορίες

Ο γάμος που όλοι περίμεναν είναι γεγονός. Απόψε στο νέο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» ο Μαθιός και η Βασιλική επιτέλους παντρεύονται και χωρίς αμφισβήτηση πρόκειται για τον τηλεοπτικό γάμο της χρονιάς.

Η Βασιλική ντύνεται νύφη, ο Μαθιός γαμπρός και η συγκίνηση είναι διάχυτη. Το βράδυ στήνεται μεγάλο γλέντι στο οποίο είναι όλοι καλεσμένοι.

Οι συντελεστές της σειράς “Σασμός” μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για τον πολυαναμενόμενο γάμο…

Ο Δημήτρης Λάλος δημοσίευσε επίσης μία φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram γράφοντας “έρχεται…”

Σασμός: Πέμπτη 03 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 28

Τι θα δούμε απόψε

Η Καλλιόπη και η Αργυρώ έρχονται σε αντιπαράθεση, παρουσία του Αστέρη, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να πείσει τον Παπά Μιχάλη να τους παντρέψει με τον Μαθιό, αλλά μάταια.

Λίγο αργότερα ο παπάς, αφού η προσευχή δεν ελαφραίνει την συνείδησή του, αποφασίζει να πάει σε μοναστήρι. Όταν ο Μανόλης μαθαίνει απ’ την Κατερίνα πως ο παπάς κατέφυγε σε μοναστήρι, συγκλονίζεται, καθώς πιστεύει πως με την εξομολόγησή του, δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα.

Αρχίζει η προετοιμασία του γάμου, η Βασιλική ντύνεται νύφη κι ο Μαθιός γαμπρός, ενώ η Αργυρώ δεν σταματάει να σκέφτεται τον Αστέρη, πράγμα που προβληματίζει πολύ τη Μαρίνα. Λίγο αργότερα γίνεται ο γάμος, με άλλον παπά και η συγκίνηση είναι διάχυτη. Το βράδυ, στήνεται το γλέντι…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ