Σασμός: Προδίδει το μυστικό που όλοι κρύβουν

Ραγδαίες εξελίξεις αυτή την εβδομάδα στη σειρά “Σασμός“.

Απόψε στο νέο επεισόδιο, το χτύπημα στον Μύρο έχει επηρεάσει τους πάντες. Η Άσπα καταλαβαίνει πια την αγάπη που νιώθει γι’ αυτόν. Η Αργυρώ καλεί τον Αστέρη. Εκείνος πάει, αλλά δεν της λέει για την απομόνωσή του στο σπιτάκι στο βουνό. Η Βασιλική που το ομολογεί, έχει την αγωνία της Καλλιόπης που παθαίνει μια σοβαρή κρίση με το στομάχι της.

Το τελευταίο χτύπημα έρχεται όμως από τον Φαρμάκη που, ύστερα από ένα ακόμα όραμα της Ρέας, προδίδει πια το μυστικό που όλοι κρύβουν. Μόνο που αυτή τη φορά το σχόλιό του στον Νικηφόρο για τον πατέρα του φτάνει στα αυτιά του Παύλου, της Καλλιόπης και του ίδιου του Μαθιού.

Πέμπτη 18 Μαΐου – Επεισόδιο 135

Η Βασιλική, μετά τη συνάντησή της με τον Ευθύμη, παραδίνεται σε σκοτεινές σκέψεις. Το ένστικτο του Αντώνη είναι κοντά στον πραγματικό ένοχο και πιέζει τον Μανόλη να μιλήσει. Τη στιγμή που ο Μύρος με την Άσπα έρχονται πιο κοντά, ο Αστέρης απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την Αργυρώ. Κι ενώ η Καλλιόπη ζορίζει τον Παύλο να της αποκαλύψει την αλήθεια που της κρύβουν όλοι, ο Μαθιός υποκύπτει στην πρόσκληση του εχθρού του και πηγαίνει να αναμετρηθούν.

Παρασκευή 19 Μαΐου – Επεισόδιο 136

Ο Ευθύμης αντιμετωπίζει τον Μαθιό στα ίσα, λέγοντάς του ότι γνωρίζει πως αυτός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Την ίδια στιγμή, η Βασιλική κατατρύχεται από αμφιβολίες για τον αγαπημένο της. Το γλέντι για την ανάρρωση του Αντώνη ετοιμάζεται στην πλατεία του χωριού. Η Άσπα αλλάζει στάση απέναντι στον Αστέρη, ενώ οι υποψίες της Καλλιόπης για πιθανή εγκυμοσύνη της Αργυρώς αναστατώνουν τον Παύλο. Ο Αστέρης και ο Μαθιός καλούνται να λάβουν τις σημαντικότερες αποφάσεις της ζωής τους. Και ενώ για τον έναν, αυτή θα φέρει χαρά, για τον άλλο θα σημάνει τον όλεθρο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ