Σασμός: Ο Αστέρης βρίσκεται δίπλα στην Αργυρώ που αγωνιά

Η σειρά «Σασμός» απόψε συνεχίζεται με την αγωνία να κορυφώνεται.

Ο Αστέρης βρίσκεται δίπλα στην Αργυρώ που αγωνιά για την εξαφάνιση του παιδιού. Ο Βαγγέλης προσπαθεί να πείσει τον Σταύρο να επιστρέψει με τον Πετράκη, ενώ η Ντίνα υποψιάζεται πως τον βοηθάει. Την ίδια στιγμή, η Αιμιλία πιέζει τον Τόλη να καταθέσει όσα ξέρει, για να γλιτώσει από τον Ευθύμη.

Η γιαγιά καλεί συμβούλιο για να αντιμετωπίσουν τις απειλές του Δημήτρη στον Παύλο, ενώ η Τζένη αποφασίζει να πει την αλήθεια για την εγκυμοσύνη, αλλά η Βασιλική της αλλάζει τα σχέδια. Ο Ευθύμης ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς του με τον Πάνο και τον Λευτέρη.

 

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 81

Ο Λευτέρης πνίγεται από τις τύψεις για το φόνο του Πάνου, ενώ ο Ευθύμης βλέπει τις ζημιές στο οινοποιείο.  Ο Τόλης καλείται να λάβει μια μεγάλη απόφαση, αν θα καταθέσει για το φόνο του Κώστα, ενώ Αντώνης και παπά-Μιχάλης αναλαμβάνουν να μιλήσουν στον Παύλο και τον Δημήτρη για να αποφευχθεί μια αναζωπύρωση της βεντέτας. Η απόφαση της Νάντιας και του Νικηφόρου να κάνουν τεστ DNA προξενεί αντιδράσεις. Ο Βαγγέλης αποκαλύπτει στην Αργυρώ πού κρύβεται ο Σταύρος με το παιδί. Εκείνη ζητά τη βοήθεια του Αστέρη ενώ ο Μαθιός δεν τον αφήνει μόνο του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ