Σασμός: Ο Αστέρης θα νιώσει την απόλυτη προδοσία – Αρχίζει ανελέητος πόλεμος με την Αργυρώ

Μια νέα κόντρα θα ξεσπάσει στο δεύτερο κύκλο της σειράς “Σασμός” ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Αστέρη.

Οι τυχαίες συναντήσεις της Αργυρώς με τον Αστέρη θα αρχίσουν να τους φέρνουν όλο και πιο κοντά και το ηθικό του θα αναπτερωθεί. Άλλωστε, ποτέ δεν είχε βγάλει από το μυαλό του το όνειρο ότι μπορεί κάποια στιγμή οι δυο τους να είναι και πάλι μαζί.

Από τα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου θα δούμε τον Αστέρη να προσπαθεί να προσεγγίσει την Αργυρώ, ζητώντας της να κάνουν μια ειλικρινή κουβέντα και να κλείσουν όλα τα ανοιχτά μέτωπα.

Μόνο που τα προβλήματα δεν θα σταματήσουν για το πολύπαθο ζευγάρι, όπως αναφέρει το περιοδικό «Τηλεθεατής».

Μια αποκάλυψη θα τους φέρει και πάλι αντιμέτωπους. Η Αργυρώ ξέρει καλά πως αν ο Αστέρης μάθει ότι ο μικρός Πετρής είναι δικό του παιδί, θα θυμώσει πολύ. Δεν έχει ξεχάσει την αντίδρασή του όταν έμαθε για το ψεύτικο άλλοθι που είχε δηλώσει για τον αδελφό της, τον Πετρή, μετά τη δολοφονία του Στεφανή.

Αν κάτι απεχθάνεται στη ζωή του είναι τα ψέματα και αυτό της το είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή της σχέσης τους. Αυτό, λοιπόν, που βασανίζει την Αργυρώ είναι τι θα συμβεί στην περίπτωση που μάθει την αλήθεια. Όσο κι αν προσπαθήσει να κρατήσει το μεγάλο της μυστικό, η αλήθεια θα βγει στο φως και η κατάσταση ανάμεσά τους θα βγει εκτός ελέγχου.

Ο Αστέρης θα νιώσει την απόλυτη προδοσία από τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε στη ζωή του κι αυτό θα τον κάνει να τη μισήσει. Θα ακολουθήσει ένας ανελέητος πόλεμος ανάμεσα στο ζευγάρι, με εκείνον να την κατηγορεί ότι του στέρησε το παιδί του και να την προειδοποιεί ότι θα την κυνηγήσει νομικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ