Διάσημο μοντέλο έγκυος ξανά – Περιμένει το τρίτο της παιδί

Η Chrissy Teigen περιμένει το τρίτο της παιδί, σχεδόν δύο χρόνια αφότου η ίδια και ο σύζυγός της John Legend έχασαν τον γιο τους Jack όταν ήταν έγκυος στην 20η εβδομάδα.

Το 36χρονο μοντέλο ανακοίνωσε τα χαρούμενα νέα του ουράνιου τόξου μωρού του ζευγαριού στο Instagram την Τετάρτη.

Η Chrissy -η οποία έχει αποκτήσει την Luna, έξι ετών και τον Miles, τεσσάρων ετών, με τον μουσικό σύζυγό της- παραδέχτηκε ότι τα τελευταία χρόνια «είναι θολά τα συναισθήματα της» μετά την απώλεια του Jack και τη μετέπειτα προσπάθειά τους να συλλάβουν μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)

“Η χαρά γέμισε ξανά το σπίτι και τις καρδιές μας. 1 δισεκατομμύριο ενέσεις αργότερα (στο πόδι τον τελευταίο καιρό, όπως μπορείτε να δείτε!) έχουμε άλλο ένα μωρό στο δρόμο. Σε κάθε ραντεβού έλεγα στον εαυτό μου, “εντάξει αν είναι υγιές σήμερα θα το ανακοινώσω”, αλλά μετά αναπνέω ανακουφισμένη ακούγοντας έναν καρδιακό παλμό και αποφασίζω ότι είμαι πολύ νευρική ακόμα. Δεν νομίζω ότι θα φύγω ποτέ από ένα ραντεβού με περισσότερο ενθουσιασμό από νεύρα, αλλά μέχρι στιγμής, όλα είναι τέλεια και όμορφα και αισθάνομαι αισιόδοξη και καταπληκτικά. Εντάξει, ήταν πολύ δύσκολο να το κρατήσω μυστικό για τόσο καιρό!” περιέγραψε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ