Σασμός: Ο Αστέρης οδηγείται σε αδιέξοδο

Ο Σασμός απόψε θα κάνει τους τηλεθεατές να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα.

Η Αργυρώ διαλύεται μαθαίνοντας όλη την αλήθεια για τη μεταμόσχευση. Την ίδια στιγμή όλο και περισσότεροι μαθαίνουν τι πραγματικά έχει συμβεί, με τον Αστέρη να οδηγείται σε αδιέξοδο. Η Αιμιλία και ο Λευτέρης προχωρούν με το σχέδιο τους εναντίον του Φαρμάκη, προσεγγίζοντας έναν απρόβλεπτο σύμμαχο.

Ο φωτογράφος παραδίδει στον Σταύρο τις αποδείξεις της σχέσης της Αργυρώς με τον Αστέρη. Εκείνος, σίγουρος πια για την απιστία της, θα τις παραδώσει στο πλέον απρόσμενο πρόσωπο. Η Βασιλική βλέπει τον κόσμο της να καταρρέει, μετά τις αποκαλύψεις του Ευθύμη. Μιλά στη Νάντια και συμφωνούν να κάνουν κάτι για να διευθετηθεί το ζήτημα της πατρότητάς της.

Σασμός: Πέμπτη 19 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 61

Ο Σταύρος απειλεί πως θα στείλει παντού τις φωτογραφίες των ερωτικών περιπτύξεων της Αργυρώς με τον Αστέρη και η Στέλλα προειδοποιεί την Αργυρώ, που αντιδρά απρόβλεπτα.

Την ίδια στιγμή ο Τόλης εμφανίζεται στο χωριό, ελεύθερος πια και καλοδεχούμενος από όλους. Παράλληλα ο Λευτέρης ανησυχεί με την συμπεριφορά του Ευθύμη, για τον οποίο ανησυχεί κι ο Παύλος, όταν μαθαίνει ότι τον κυνηγάει η αστυνομία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ