Σασμός – Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η αγάπη της για το Μαθιό είναι πιο δυνατή από τις τύψεις – BINTEO

Ο «Σασμός» στην πρεμιέρα του κέρδισε τις εντυπώσεις με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο. Απόψε έρχεται ακόμη ένα επεισόδιο που θα μας καθηλώσει στον Alpha. Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιώργος Αμούτζας ήταν καλεσμένοι της Κατερίνας Καινούργιου και της «Super Κατερίνας», σήμερα Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου εξήγησε τον λόγο που η Βασιλική επέλεξε εκείνη τη στιγμή για να πει στον «Νικηφόρο» ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του πατέρα του.

«Η Βασιλική, τη στιγμή που έγινε ο πυροβολισμός, ξέρει ότι ο γιος της έχει πυροβολήσει τον πατέρα του, αλλά εκείνος δεν το ξέρει, ούτε ο Μαθιός το ξέρει. Σε μια απεγνωσμένη μάλλον επιθυμία και προσπάθειά της να συνειδητοποιήσουν την αλήθεια και να έρθουν πιο κοντά, θεωρεί ότι αυτό που -τόσο καιρό, λάθος, έχει κρύψει- αυτή είναι η κρίσιμη στιγμή, πάνω στην κορυφή του κύματος, να βγει η αλήθεια, που έτσι κι αλλιώς, δεν άντεχε να κρύβει». Ποιανού το μέρος θα πάρει η Βασιλική; «Για να πάρει το μέρος κάποιου, πρέπει να βρίσκονται σε διχόνοια».

Όσο για τον γάμο Μαθιού – Βασιλικής, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου υπογράμμισε: «Ο γάμος κινδύνευσε στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Τώρα φαίνεται ότι μέσα από αυτά τα κρίσιμα γεγονότα, η Βασιλική νιώθει ότι η αγάπη της για τον Μαθιό είναι πιο δυνατή από την τύψη και την προδοσία και την κατάκριση που έχει προς το κρίμα του».

Στη συζήτηση ετέθη και το θέμα των spoiler. «Πέρα από τα spoiler, το ζητούμενο είναι να μπορούμε να παίζουμε όμορφα με τους συμπαίκτες μας. Να βγάζουμε όμορφο αποτελέσματα ό,τι υλικό ό,τι κι εάν έχουμε να παίξουμε. Είτε είναι δραματική, είτε ερωτική, είτε είναι δραματική σκηνή, είτε σκηνή σύγκρουσης ή αγωνίας. Όταν με τον άλλο είσαι σε επικοινωνία το αποτέλεσμα θα βγει καλό», καταλήγει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Δείτε όσα είπε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στην εκπομπή Super Κατερίνα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ