Σασμός: Η πρεμιέρα και τα σχόλια στο Twitter – Η σύγκριση με τη “Γη της ελιάς”

Ο “Σασμός” έκανε χθες πρεμιέρα. Η σειρά, που διαδραματίζεται στην Κρήτη, έκλεψε τις εντυπώσεις και έγινε αμέσως trend στο Twitter.

Οι χρήστες σχολίασαν τις ερμηνείες των ηθοποιών, αλλά και την υπόθεση της δραματικής σειράς. Φυσικά δεν έλειψαν οι συγκρίσεις με τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, “Γη της ελιάς”, η οποία έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα. Η διαμάχη Μάνης και Κρήτης θα είναι δυνατή.

Ο Τάσος Νούσιας και η Μαρία Τζομπανάκη συγκέντρωσαν τα περισσότερα σχόλια για τους ρόλους τους.

Σασμός: Δείτε μερικά από τα σχόλια για τη σειρά

Σασμός Σασμός Σασμός Σασμός

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, η νέα δραματική σειρά, που διαδραματίζεται στα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου, θέτει το ερώτημα: μετά από έναν ατέρμονο κύκλο αίματος ανάμεσα σε δύο οικογένειες σε προαιώνια σύγκρουση, μπορεί ο έρωτας να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «σασμό»;

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είδαμε τη Μαρία Τζομπανάκη, τον Δημήτρη Λάλο, τη Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, τη Μαρία Πρωτόπαππα, τον Τάσο Νούσια, τον Ορφέα Αυγουστίδη και στον ρόλο της γιαγιάς τη συγκλονιστική, Ολγα Δαμάνη.

Σασμός

 

Σασμός Σασμός

«Βεντέτα» στα κανάλια: Από τον Σασμό στη Γη της ελιάς

Με τουλάχιστον 25 σειρές, που κυμαίνονται από… μίνι έως καθημερινές εκατοντάδων επεισοδίων, τα κανάλια απαντούν μαζικά στην ανάγκη του τηλεοπτικού κοινού για συναρπαστικές ιστορίες στη γλώσσα μας και επιχειρούν να δώσουν εγχώρια «αντίδοτα» στη μόδα της on demand θέασης μέσα από τις πλατφόρμες τύπου Netflix.

Μετά το δυνατό… τσίμπημα από τις «Αγριες μέλισσες», που συνεχίζουν στον ΑΝΤ1 για τρίτη σεζόν, τα κανάλια αναζητούν την πολυπόθητη λύση της βεντέτας με τον «Σασμό» (Alpha), στέλνουν «Καρτ ποστάλ» από την Κρήτη (ΕΡΤ) και δηλώνουν ότι «Το αύριο μας ανήκει» (Mega) με μια πλούσια «σοδειά» από σειρές.

Την ώρα που τα ριάλιτι επιστρέφουν δριμύτερα και καταλαμβάνουν ως τυπολογία το μεγαλύτερο μέρος της prime time, η μυθοπλασία αντιστέκεται σθεναρά και διατηρεί ισχυρά σκήπτρα στο άτυπο αυτό μπρα ντε φερ. Δεν υπάρχει φέτος ούτε ένα κανάλι που να μην έχει έστω μία σειρά.

Από την Κρήτη έως τη Μάνη και από το «φανταστικό» Διαφάνι έως το Λονδίνο, οι σειρές της νέας σεζόν θα μας σεργιανίσουν εντός και εκτός Ελλάδας, στο σήμερα και στο χθες, στο εδώ και στο… επέκεινα.

Το «μενού» περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο βεντέτες, ερωτικά πάθη, ιστορίες από το παρελθόν, επιστροφή σημαντικών δημιουργών που απουσίαζαν από την τηλεόραση, λογοτεχνικές μεταφορές και μεταφυσικές ανησυχίες.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ