Σασμός: Η παλιά έχθρα φαίνεται να φουντώνει και τα χειρότερα έρχονται

Απόψε η σειρά του Alpha, Σασμός, συνεχίζεται με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο.

Ο Μαθιός αντιμετωπίζει στα ίσα τον Αντρέα. Η παλιά έχθρα φαίνεται να φουντώνει και τα χειρότερα έρχονται. Ο Νικηφόρος εγκαταλείπει την Άνω Ποριά και καταφεύγει σε ένα μοναστήρι, προκειμένου να μείνει μόνος με τις σκέψεις του.

Η δολοφονία της Έλενας βασανίζει τον Γιώργο, ο οποίος αισθάνεται υπεύθυνος για ό,τι της συνέβη. Την ίδια στιγμή η Σοφία αναχωρεί για τη Μασσαλία αφήνοντας πίσω της τη Στέλλα και τον Τάσο.  Ο Αντρέας εξυφαίνει ένα σατανικό σχέδιο, προκειμένου να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες. Η Αργυρώ με τη Μαρίνα τον αντιμετωπίζουν με επιφύλαξη, ενώ η γιαγιά καταφεύγει στον παπα-Μιχάλη για συμβουλές. Παράλληλα, μία φρικιαστική αποκάλυψη θα τινάξει τα πάντα στον αέρα και θα επαναπροσδιορίσει τις σχέσεις των ηρώων.

Σασμός

 

Τετάρτη 04 Οκτωβρίου  – Επεισόδιο 08

Έχουν περάσει δέκα μέρες από τη φυγή του Νικηφόρου και την ανακάλυψη του πτώματος του Φαρμάκη. Ο Αντρέας εξακολουθεί να παριστάνει τον μετανοημένο, η Καλλιόπη και ο Μαθιός, όμως, δεν πείθονται από την αλλαγή της στάσης του.

Μία συνάντηση της Καλλιόπης με τη γιαγιά Ειρήνη θα φέρει στην επιφάνεια νέα μυστικά, που για χρόνια κρατούνταν κρυφά, ενώ η Στέλλα και ο Παύλος θα μάθουν κάτι, που θα τους αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Ο Αστέρης και η Αργυρώ αποφασίζουν να τελέσουν έναν ανοιχτό αρραβώνα και να βάλουν ξανά μπροστά τις διαδικασίες για το γάμο τους. Ο Νικηφόρος επιστρέφει στην Άνω Ποριά, την ίδια ώρα που την εμφάνισή της κάνει και μία γυναίκα, η οποία έρχεται στο χωριό με άγνωστους για την ώρα σκοπούς.

Σασμός Σασμός Σασμός

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ