Σασμός: Νέο spoiler – Η Μαρίνα δεν αποδέχεται τον Άγγελο

Οι εξελίξεις στη σειρά “Σασμός” θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Στα επόμενα επεισόδια, ένα σχέδιο για την εξόντωση του Μαθιού βρίσκεται στα σκαριά από τους Βρουλάκηδες και απειλεί να τινάξει τις ισορροπίες στον αέρα. Η Θοδώρα ετοιμάζεται να κάνει μια επιλογή που θα αλλάξει τη ζωή της οριστικά, ενώ ο αδελφός της, ο Μανόλης ρίχνεται σε μια τελευταία προσπάθεια να μεταπείσει το Γιώργη για τον χωρισμό τους.

Η Μαρίνα από την πλευρά της βλέπει τον Άγγελο να παίρνει σιγά – σιγά τη θέση του παιδιού της, του Πετρή, στην καρδιά της Αργυρώς και της γιαγιάς Ειρήνης και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει.

Πενθώντας για τον Πετρή που τόσο άδικα και ξαφνικά έχασε τη ζωή του, η Μαρίνα έχει αρχίσει να ενοχλείται έντονα με τη συμπεριφορά των δικών της ανθρώπων που βρήκαν κιόλας τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Άγγελου ο οποίος στο μεταξύ κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βρίσκεται στο πλευρό των τριών γυναικών που νιώθει σαν πραγματική οικογένεια.

Ο Αστέρης από την άλλη πνίγεται στη φυλακή, καθώς οι ενοχές τον βασανίζουν.

Για πρώτη φορά βλέπουμε τι πραγματικά συνέβη μεταξύ εκείνου και του Πέτρου… Όμως το κακό δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Το προαίσθημα με το οποίο ξυπνά η Καλλιόπη γίνεται σημάδι: Ενώ ο Μαθιός ανεβαίνει στο βουνό με τη σκέψη της Βασιλικής, τα ξαδέλφια των Βρουλάκηδων τον ακολουθούν αθόρυβα…

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ