Σασμός: Η αθώωση του Αστέρη και τα επικά σχόλια στο Twitter

Αυτό που περίμεναν χιλιάδες φανατικοί τηλεθεατές του Σασμού, αρκετούς μήνες τώρα, τον επίλογο δηλαδή, της δικαστικής υπόθεσης του Αστέρη Σταματάκη για την… δολοφονία του Πέτρου Βρουλάκη, γράφτηκε στο επεισόδιο της Τετάρτης (27/04).

Με το που ανακοίνωσε ο πρόεδρος του δικαστηρίου τη λέξη «αθώος» υπήρξε… βροχή από μηνύματα και σχόλια των χρηστών του Twitter για την απόφαση των δικαστών να αθωώσουν τον Αστέρη για τον θάνατο του Πετρή.

Τα tweets έδωσαν και πήραν εκείνη τη στιγμή καθώς οι περισσότεροι ήθελαν να δουν εκτός φυλακής τον Αστέρη. Είναι οι ίδιοι τηλεθεατές που θέλουν να δουν ξανά μαζί τον Αστέρη με την Αργυρώ η οποία προς το παρόν μισεί τον άνθρωπο που κάποτε αγάπησε.

Πιστεύει ακράδαντα πως είναι ο φονιάς του αδελφού της, γι’ αυτό και με την ανακοίνωση της ετυμηγορίας και το ξέσπασμα των πανηγυρισμών στην αίθουσα από την οικογένεια του Αστέρη, εκείνη εξαφανίστηκε θυμωμένη, δείχνοντας πολύ ταραγμένη.

Τώρα δεν θα μπορεί ούτε τη μητέρα της να συγχωρέσει καθώς -να θυμίσουμε- στο επεισόδιο της Τρίτης (26/04), ζήτησε από τον δικηγόρο τους να μην αναφερθεί στο ένοχο παρελθόν της Σεμίνας η οποία με την κατάθεσή της κατάφερε να οδηγήσει στην αθώωση του Αστέρη.

Πάντως, την ώρα της ανακοίνωσης ότι ο Αστέρης αθωώνεται, το Twitter πήρε φωτιά, με τους περισσότερους να νιώθουν ανακούφιση για το αποτέλεσμα καθώς θέλουν να δουν την εξέλιξη της ιστορίας αγάπης Αστέρη-Αργυρώς, εκθειάζοντας παράλληλα και τη δικηγόρο του Αστέρη, Στέλλα, για το πείσμα της καθ’ όλη τη διάρκεια της υπόθεσης.

Δείτε τα καλύτερα tweets:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ