Σασμός: “Για να υπάρξει Αντώνης πρέπει να υπάρχει Μαρίνα”

Ο “Σασμός” κλείνει την άκρως επιτυχημένη σεζόν με τα τελευταία επεισόδια που θα προβληθούν αυτή την εβδομάδα. Ο “Αντώνης” που ενσαρκώνει ο ηθοποιός Δημήτρης Ήμελλος σε συνέντευξή του στον Alpha μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά αλλά και για τον ρόλο που αγαπήθηκε τόσο από το κοινό.

“Για να υπάρξει Αντώνης, πρέπει να υπάρξει Μαρίνα στον Σασμό! Και για να υπάρξει Μαρίνα, πρέπει να υπάρξει Αντώνης. Δεν υπάρχει Αντώνης σκέτο ούτε Μαρίνα σκέτο, αυτό το ζευγάρι είναι που συγκινεί” σχολίασε ο ηθοποιός.

“Πολλές φορές παραξενεύομαι γιατί ακούω να λένε “αχ, θέλουμε έναν Αντώνη” και μου έρχεται να ρωτήσω “είσαι η Μαρίνα; Μπορείς να γίνεις Μαρίνα;”. Γιατί αν μπορείς να γίνεις Μαρίνα, τότε θα βρεις έναν Αντώνη” πρόσθεσε.

Ο Δ. Ήμελλος αναφέρθηκε και στην πορεία του στην τηλεόραση. “Με την τηλεόραση νομίζω πως τα πήγα καλύτερα από ότι περίμενα. Ήμουν τυχερός βέβαια. Η επιτυχία είναι πάντα απότομη, έρχεται ξαφνικά και είναι πάρα πολύ γρήγορο αυτό που συμβαίνει ειδικά στην τηλεόραση. Θα φανεί αν το διαχειρίστηκα σωστά” τόνισε.

“Πάντα θυμάμαι περιστατικά στο θέατρο, απλώς δεν είχαν αυτή την έκταση. Δηλαδή δεν είχε το κοινό την ίδια δυνατότητα να τα καταδικάσει αλλά πάντα γίνονταν. Η ενημέρωση αυτή κάποια στιγμή θα τελειώσει αλλά δεν νομίζω ότι αλλάξει η χρήση της εξουσίας από αυτό” σημείωσε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ