Σασμός: Αποκάλυψη από τον “Αστέρη” – Ο ρόλος που του προτάθηκε στην αρχή

Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη σειρά του Alpha “Σασμός“. Ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο αγαπημένος Αστέρης, μίλησε σε συνέντευξή του στην Κατερίνα Καινούργιου  για τη σειρά αλλά και για τον ρόλο του. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι αρχικά του είχε προταθεί άλλος ρόλος.

“Δεν είχα ποτέ συμμετοχή σε κάτι τόσο απαιτητικό από θέμα χρόνου, σε καθημερινό σίριαλ… Στην αρχή, πολύ πριν, που κι εγώ ήμουν σε άλλη δουλειά, η σύνθεση ήταν διαφορετική. Ο Αστέρης ήταν αρκετά μικρότερος αλλά και το ζευγάρι ήταν να είναι πολύ μικρότερο και πήγαιναν για άλλο ηθοποιό. Μου είχαν προτείνει τον ρόλο του Μαθιού. Άλλο πράγμα, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τον Μαθιό να μην είναι ο Δημήτρης Λάλος”

“Ο Αστέρης δεν θέλει να πει την αλήθεια για τον Πετρή” είπε για τις εξελίξεις στη σειρά και πρόσθεσε: “Εδώ είναι και το γοητευτικό κομμάτι ενός ρόλου σαν τον Αστέρη γιατί, ο Αστέρης έχει πάρει μια απόφαση γιατί έχει πολλές ενοχές και είναι ένας τρόπος να ξορκίσει το κακό και  να μείνει πιστός στηναγάπη που έχει για την Αργυρώ. Αλλά επειδ΄γη είναι άνθρωπος ένα κομμάτι μέσα του θέλει να ελευθερωθεί. Στη νπραγμαιτκότητα θα ήθελε να γυρίσει τον χρόνο πίσω… Στην Αργυρώ δεν θα αρέσει η αθώωση του Αστέρη γιατί θα δημιουργήσει ακόμη περισσότερη σύγκρουση μέσα της. Πια θα μπει νερό σε ένα ποτήρι στεγνό και άδειο και θα γυρίσει τη ζυγαριά πάλι στο κέντρο… Ο Αστέρης και η Αργυρώ με κάποιον τρόπο θα είναι μαζί, αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει να είναι μαζί… Ό,τι και αν συμβεί, ακόμη και αν δεν υπάρξει happy end, με κάποιον τρόπο θα υπάρξει κάποια ένωση. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ