Σαρώνει και στην Ελλάδα το La Casa de Papel – “Άνετα” στην κορυφή του Top10 του Netflix

Τα νέα επεισόδια του La Casa de Papel μπορεί να είναι διαθέσιμα μόλις λίγα 24ωρα, όμως η ισπανική σειρά σαρώνει σε όλον τον κόσμο.

Οι φαν της σειράς περίμεναν εδώ και πολύ καιρό τα επεισόδια της 5ης και τελευταίας σεζόν. Όμως θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα καθώς το Netflix έκανε διαθέσιμα μόνα τα πέντε πρώτα επεισόδια.

Όμως αυτά είναι αρκετά για να εκτοξεύσουν τo La casa de Papel στην κορυφή του Top10 του Netflix της Ελλάδας.

Από την Παρασκευή το La Casa de Papel βρίσκεται στο Νο1 του Top10, όπου θα παραμείνει για πολλές ακόμα βδομάδες καθώς οι φανατικοί της σειράς αναμένεται να δουν τα επεισόδια αρκετές φορές για μην τους ξεφύγει κάποια λεπτομέρεια.

Το τρέιλερ του La casa de Papel

Ανανεωμένο το Top10 του ελληνικού Netflix

Εκτός του La casa de Papel, αρκετές νέες ταινίες και σειρές έχουν κάνει την εμφάνισή του στο Top10 του ελληνικού Netflix.

Αναλυτικά το Top10 του ελληνικού Netflix:

10. Mr. Robot

Τεχνικός ασφάλειας δικτύων τη μέρα και τιμωρός του διαδικτύου τη νύχτα, ένας άντρας προσλαμβάνεται από μια μυστηριώδη ομάδα χάκερ, για να τα βάλει με μια πολυεθνική.

9. Σημείο Καμπής: 11η Σεπτεμβρίου και ο Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας

Αυτή η σειρά καταγράφει τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, από τις ρίζες της Αλ Κάιντα στις ΗΠΑ το ’80 ως την απάντηση της Αμερικής εντός κι εκτός συνόρων.

8. Καλά Κορίτσια

Υπό το άγρυπνο βλέμμα της αστυνομίας, η Μπεθ, η Ρούμπι και η Άννι σκέφτονται τα υπέρ και τα κατά της δουλειάς τους, ενώ κάτι ανάλογο κάνουν κι ο Ντιν με τον Σταν.

7. Emoji: Η Ταινία

Στην Τεξτόπολη, τα εμότζι πρέπει να δείχνουν μόνο ένα συναίσθημα και οι πολλές εκφράσεις του Τζιν είναι πρόβλημα. Η λύση του; Να γίνει “κανονικός”.

6. Ριβερντέιλ

Καθώς η αποφοίτηση πλησιάζει, ο Άρτσι, η Μπέτι, η Βερόνικα και ο Τζάγκχεντ έχουν να αντιμετωπίσουν έρωτες, πάθη και προδοσίες – αλλά και άλλα μυστήρια και χάος.

5. Sonic: Η Ταινία

Ο σερίφης μιας μικρής πόλης βοηθά έναν εξωγήινο σκαντζόχοιρο με υπερηχητική ταχύτητα να πολεμήσει έναν τρελό γιατρό που θέλει να κατακτήσει τον κόσμο.

4. Afterlife of the Party

Η Κάσι ζει για τα πάρτι… ώσπου πεθαίνει σε ένα ατύχημα. Τώρα αυτό το κοινωνικό κορίτσι πρέπει να επανορθώσει για τα λάθη του στη Γη, αν θέλει να κερδίσει τα φτερά του.

3. Το Αγόρι των Ονείρων σας

Μια influencer βάζει στοίχημα ότι μπορεί να μεταμορφώσει σε βασιλιά του σχολικού χορού έναν μη δημοφιλή συμμαθητή της. Ριμέικ του κλασικού “Το Κορίτσι των Ονείρων σας”.

2. Clickbait

Όταν ο οικογενειάρχης Νικ Μπρούερ μπλέκεται σε ένα έγκλημα με μια μοχθηρή διαδικτυακή ανατροπή, οι δικοί του άνθρωποι παλεύουν να ξεσκεπάσουν την αλήθεια.

1. La Casa de Papel

Η συμμορία είναι ήδη στην Τράπεζα της Ισπανίας εδώ και πάνω από 100 ώρες και ο Καθηγητής κινδυνεύει. Η κατάσταση χειροτερεύει ακόμα περισσότερο με την έλευση του στρατού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ