Ρόδος: «Προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο στον αδελφό μου…» – Όσα αποκαλύπτει ο γιος του αδικοχαμένου Γιώργου Καρυώτη

Μια ανάσα πριν την εξιχνίαση της δολοφονίας του άτυχου οικογενειάρχη Γιώργου Καρυώτη στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, φαίνεται ότι βρίσκονται οι Αρχές.

Ο Βαγγέλης Καρυώτης γιος του θύματος, μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για ένα σοβαρό περιστατικό που όπως ο ίδιος λέει, σχετίζεται με τους δράστες της δολοφονίας του.

«Το περασμένο Σάββατο προς ξημερώματα Κυριακής γύρω στις τρεις παρά τέταρτο το ξημέρωμα, ο αδελφός μου, που μένει πλέον στο σπίτι του πατέρα μου, δέχτηκε επίθεση με κλωτσιές πάνω στην πόρτα. Κάποιοι προσπαθούσαν να τη σπάσουν για να μπουν μέσα στο σπίτι. Ευτυχώς που δεν το κατάφεραν, γιατί θα θρηνούσαμε και τον αδελφό μου. Απ’ ότι μου είπε ήταν περίεργη η γλώσσα τους και δεν μπορούσε να καταλάβει πολλά, γιατί ήταν ζαλισμένος από κάποια παυσίπονα. Απλά φοβήθηκε και προσπαθούσε να αμυνθεί, καθόταν πίσω από την πόρτα κρυμμένος. Πρέπει να ήταν τουλάχιστον δύο με τρία άτομα», είπε συναισθηματικά φορτισμένος.

Ο ίδιος θεωρεί πως αυτοί που προσπάθησαν να κάνουν κακό στον αδελφό του, είναι οι φονιάδες του πατέρα του. Έκανε έκκληση για ακόμα μία φορά σε όποιον γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με τις Αρχές ή την εκπομπή.

«Στη γειτονιά με κατηγορούν ακόμα ότι εγώ με τον αδελφό μου σκοτώσαμε τον πατέρα μου για να πάρουμε το σπίτι. Εμένα δε με ρωτάει κανείς για το πώς αισθάνομαι αυτή τη στιγμή που με κατηγορούν μέχρι τώρα. Για το πώς είναι η ψυχολογία μου… Η καθημερινότητά μου είναι δουλειά, σπίτι, νεκροταφείο και νεκροταφείο, σπίτι, δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που δεν θα έχω τον πατέρα μου μαζί μου. Η μητέρα μου είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Η αδελφή μου το ίδιο. Για εμάς αυτό δεν έχει τελειώσει. Δεν έχουμε κάποιο νέο ούτε από την Ασφάλεια της Ρόδου, ούτε τίποτα. Είμαστε σε ένα μαύρο σκοτάδι μέχρι στιγμής. Όσο κυκλοφορεί ο δολοφόνος του πατέρα μου έξω, φοβόμαστε, κλειδαμπαρωνόμαστε μέσα στο σπίτι», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ