Ραμόνα Βλαντή για GNTM: Η Βίκυ Καγιά κρίνει σαν να είναι στα καλλιστεία πριν από 20 χρόνια – ΒΙΝΤΕΟ

Η πρώτη νικήτρια του My Style Rocks, Ραμόνα Βλαντή, σχολίασε στο “Πρω1νό” το reality μόδας του ΣΚΑΪ αλλά και το GNTM, με τον δικό της αιχμηρό τρόπο.

Αναφερόμενη στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που αποχώρησε από το My Style Rocks, είπε “δεν μου αρέσει, δεν έχει τίποτα που να μου αρέσει, ούτε καν το σόου της που είναι σαν της Ιωάννας Τούνη. Είναι η προσωπικότητά της έτσι που, δεν ξέρω, είναι σαν να μιμείται την Ιωάννα Τούνη. Η Ιωάννα είναι αυθεντική, είναι αυθεντικό όλο αυτό που έβλεπες”.

Για τον Λάκη Γαβαλά που δεν είναι εφέτος στην κριτική επιτροπή του reality μόδας είπε: “Ο Λάκης λείπει, το ξέρετε ότι εγώ είμαι φαν, επειδή λέτε ότι δεν μου αρέσει κανένας. Μου αρέσουν πώς δεν μου αρέσουν. Μου αρέσει ο Λάκης!”.

Σχετικά με το GNTM σχολίασε: “Είμαι πολύ με τη Ζεν, ξέρει ακριβώς τι λέει, φαίνεται ο άνθρωπος που έχει background και ξέρει τι λέει, φαίνεται με τη μία. Είναι καλύτερη από την Ηλιάνα, δεν το συζητώ. Η Βίκυ έτσι όπως κρίνει είναι λίγο τύπου καλλιστεία πριν από 20 χρόνια, δεν συμφωνώ μαζί της. Η Ζεν μ’ αρέσει πολύ σ’ αυτήν τη θέση, έπρεπε από την αρχή να είναι εκεί”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ