Προβληματισμός για τις σειρές στην prime time – Τι θα γίνει με τις πρεμιέρες

Πλούσιο το πρόγραμμα των τηλεοπτικών καναλιών για τη νέα σεζόν, σε ότι αφορά το κομμάτι της μυθοπλασίας. Τηλεοπτικές σειρές που σημείωσαν επιτυχημένη πορεία στους πίνακες τηλεθέασης θα συνεχιστούν με νέους κύκλους επεισοδίων, ενώ παράλληλα αρκετές νέες μεγάλες παραγωγές κάνουν πρεμιέρα το φθινόπωρο και υπόσχονται να κερδίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Λίγο πριν το ξεκίνημα της νέας τηλεοπτικής σεζόν, φαίνεται πως επικρατεί προβληματισμός αναφορικά με τις ημερομηνίες που θα κάνουν πρεμιέρα οι τηλεοπτικές σειρές. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κανάλια εξετάζουν το ενδεχόμενο να «σπάσουν» τις πρεμιέρες της prime time ζώνης στα δύο.

Κατ’ επέκταση, οι σειρές «Η Γη της ελιάς», «Σασμός», «Ο πρώτος από εμάς» που θα προβάλλονται στις 21:00, κατά πάσα πιθανότητα, θα ξεκινήσουν στις 25 Σεπτεμβρίου, ενώ υπάρχει η σκέψη οι σειρές του δεύτερου slot, όπως «Η Μάγισσα», «Το Ναυάγιο», «Το Προξενιό της Ιουλίας» να κάνουν πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου.

Για μία ακόμη σεζόν, η μυθοπλασία έχει την τιμητική της με τους τηλεοπτικούς σταθμούς να ετοιμάζουν το πρόγραμμα τους, με στόχο να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ