Πρωτιά για το «Ενώπιος Ενωπίω»

Πρώτη στη ζώνη προβολής της ήταν χθες Δευτέρα 27 Απριλίου η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω», που φιλοξένησε τη Μαρία Κίτσου. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, η εκπομπή σημείωσε 16,4% στο σύνολο κοινού, ενώ στις γυναίκες που ήταν το κοινό που έδωσε τα υψηλότερα ποσοστά, η τηλεθέαση άγγιξε περίπου το 32%.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τη Μαρία Κίτσου. Η ζωή και η διαδρομή της, από το θέατρο μέχρι τις «Άγριες Μέλισσες». Τα γυρίσματα στο Διαφάνι, τα παρασκήνια και όλα όσα δεν γνωρίζαμε για την ταλαντούχα ηθοποιό που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο αδελφός της Μιχάλης, ο οποίος βρίσκεται στην Αμερική μίλησε για εκείνη. “Η Μαρία είναι μια γυναίκα η οποία αυτό που θα θέσει ως στόχο θα το πραγματοποιήσει. Θα το κάνει όμως με ηθικά μέσα. Ποτέ δεν υπήρξε μια γυναίκα που πατάει επί πτωμάτων, ποτέ δεν το έκανε και ποτέ δεν θα το κάνει αυτό”, λέει ο αδελφός της και συνεχίζει: “είναι δυναμική, μέχρις ότου καταφέρει αυτό που έχει σαν όνειρο ανεξαρτήτων δυσκολιών”. “Η ηθική υπαρξιακά εννοούμενη σχέση με τους ανθρώπους είναι κάτι που πήραμε από τους γονείς μας. Αυτό που θα καταφέρει κάποιος η κάποια θα το καταφέρει επειδή προσπαθεί”πρόσθεσε.

“Ερωτεύτηκα τον ρόλο της Λενιώς. Δεν με πείταξε ότι πέρασα από τέσσερις οντισιόν. Ο ρόλος είναι αρκετά κοντά σε μένα” περιέγραψε. “Έχω ίσα το θέατρο και την τηλεόραση πια. Αγάπησα την τηλεόραση” τόνισε.”Με τον Δούκα έχουμε μια σχέση μίσους και πάθους” υπογράμμισε. “Έχω κοινά με την “Ελένη” από τις “Άγριες Μέλισσες”. Έχω βαθιά ανεπτυγμένο το αρσενικό στοιχείο μέσα μου. Είμαι πολύ τσαμπουκάς. Και ως οδηγός και ως συνοδηγός το ίδιο. Τελευταία φορά που έπαιξα ξύλο με κάποιον ήταν πριν 10 χρόνια. Είχα μια γουρούνα και είχα παρκάρει κάπου που δεν άρεσε στον ιδιοκτήτη και παίξαμε ξύλο και νίκησα. Το λεξιλόγιο μου είναι πλουσιότατο”, αποκάλυψε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.