Καταιγιστικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες – Το spoiler του “Λάμπρου” που δεν περιμέναμε

Καλεσμένος της εκπομπής «το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά ήταν το πρωί της Πέμπτης ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Ο Λάμπρος από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, για τις εξελίξεις στη σχέση του με τη Θεοδοσία αλλά και για τηΛενιώ.

«Να πάνε όλα καλά και να ξεκινήσουν τα γυρίσματά μας. Έχουμε μία πληροφορία από την παραγωγή ότι θα φροντίσουν όλες τις συνθήκες για να μπούμε άμεσα σε γυρίσματα και να δούμε πως θα ανταπεξέλθουμε στην νέα πραγματικότητα μετά τον κορονοϊό. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους καλλιτέχνες να ξέρουμε ότι ακόμα και αν γυρίσουμε σε μία κανονικότητα, εμείς θα αργήσουμε να συντονιστούμε. Είναι πολύ σημαντικό να στηρίζουμε τους καλλιτέχνες», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

«Με την Ελένη ο Λάμπρος ήταν και θα είναι πάντα ερωτευμένος. Ο δάσκαλος έκανε ένα σημαντικό βήμα για να είναι μαζί με τη Θεοδοσία και αφού της είπε θα τα παρακάμψω όλα και θα είμαι μαζί σου αφού έχασες το παιδί σου, δεν την άφησε και εκείνη τη στιγμή η σύζυγος εξαφανίζεται σαν μία πράξη εκδίκησης. Ο δάσκαλος θέλει το καλύτερο για τη Θεοδοσία. Από τη στιγμή που θα καταλάβει ότι η Θεοδοσία βρίσκει ευτυχία κάπου αλλού, θα έχει μία πολύ αντρίκια και σωστή στάση, πολύ προχωρημένη για την εποχή του. Από εκεί και πέρα, με την Ελένη όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά», τόνισε ο τηλεοπτικός “Λάμπρος” αναφερόμενος στη σχέση του με τη Λενιώ, που υποδύεται η Μαρία Κίτσου.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ