«Πρωινό μας»: Ένταση με αφορμή τη συνέντευξη της Μαλέσκου – «Ήταν πάνω από μία κατσαρόλα και μας έδειχνε το μπούστο της»

Ένταση επικράτησε στην εκπομπή «Πρωινό μας», με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ιωάννα Μαλέσκου στο «Καλύτερα δε γίνεται».  Οι τόνοι ανέβηκαν στο πλατό, με κάποια από τα σχόλια να είναι ιδιαίτερα αιχμηρά για την παρουσιάστρια.

«Πλασαρίστηκε ως νέα Μενεγάκη, το φορτώθηκε αυτό, όλοι περιμέναμε να δούμε τη νέα Μενεγάκη. Θέλω να πω κάτι, το λέω καθαρά ρεπορταζιακά χωρίς ίχνος να θέλω να την ακυρώσω. Μπορεί κάτι να συμβαίνει κι εμείς οι τηλεοπτικοί συντάκτες να μην το έχουμε αντιληφθεί. Μέχρι στιγμής, εγώ προσπαθώ να βρω ακόμα ποιες είναι οι τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί η Ιωάννα. Είναι ένας γρίφος για μας αυτό. Είπε ότι είχε πολλές προτάσεις», ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν ο Νίκος Παρτσώλης, με τα σχόλιά του να προκαλούν αίσθηση. «Το “Μενεγάκη στην Κρήτη” είναι επειδή η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά που ήταν πάνω από μία κατσαρόλα και μας έδειχνε το μπούστο της. Αυτή ήταν η τηλεοπτική παρουσία της Ιωάννας Μαλέσκου σε πανελλαδικό επίπεδο», είπε.

Έντονη ήταν η αντίδραση της Φαίης Σκορδά. «Είναι πολύ προσβλητικό αυτό που λες», του απάντησε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ