Πρεμιέρα για τo “Total Blackout”: Τα πρώτα λόγια του Αναστάσιου Ράμμου και οι αντιδράσεις στο twitter

To “Total Blackout” έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου με τον Αναστάσιο Ράμμο να καλωσορίζει το τηλεοπτικό κοινό στο νέο ανατρεπτικό παιχνίδι αδρεναλίνης και διασκέδασης του Alpha.

“Θέλεις μία λαμπερή βραδιά γεμάτη celebrities γέλια και φώτα; τότε είσαι στο λάθος παιχνίδι γιατί εδώ δεν έχει λάμψη και stars. Εδώ έχει φορμίτσες και απόλυτο σκοτάδι… Καλώς ήρθατε στο total blackout…. τέσσερα ζευγάρια τρεις φοβερές δοκιμασίες και ένα έπαθλο τριών χιλιάδων ευρώ που περιμένει τους οκτώ διάσημους σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και όταν λέμε σκοτεινό το εννοούμε γιατί οι παίκτες μας δεν θα βλέπουν απολύτως τίποτα εσείς όμως θα βλέπετε τα πάντα. Έτσι όταν αυτοί θα έρθουν αντιμέτωποι με σκουλήκια και ποντίκια εσείς θα το βλέπετε” ήταν τα πρώτα λόγια του Αναστάσιου Ράμμου.

 

Το “Total Blackout” ενθουσίασε τους τηλεθεατές από την πρώτη κιόλας εκπομπή, με το Twitter να παίρνει “φωτιά”. Αρκετοί χρήστες μάλιστα θυμήθηκαν την προηγούμενη φορά που το “Total Blackout” προβλήθηκε στην ελληνική τηλεόραση, με παρουσιάστρια την Νάντια Μπουλέ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ