Πώς αντιμετωπίζουν την κρίση οι κινηματογράφοι στις ΗΠΑ

Επειδή πλέον τα συνδρομητικά τηλεοπτικά κανάλια και οι πλατφόρμες που μεταδίδουν κινηματογραφικές ταινίες έχουν αυξηθεί, η αλυσίδα κινηματογραφικών αιθουσών AMC στην Αμερική, ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα Zoom Rooms.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Τα Zoom Rooms θα είναι αίθουσες κινηματογράφου, που θα ανακαινισθούν σε συνεργασία με την Zoom Video Communications, προκειμένου να μετατραπούν σε αίθουσες συνεδρίων με την συμμετοχή συνέδρων, που θα διασυνδέονται live μεταξύ τους σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ, ώστε να πραγματοποιείται ένα διαπολιτειακό μεγάλο συνέδριο. Οι δύο εταιρίες σκοπεύουν να μετατρέψουν αίθουσες σε Zoom Rooms, σε 17 περιοχές, από τις ιό σημαντικές για την AMC μέσα στο 2023.

Οι διοργανωτές των συνεδρίων ή άλλων εκδηλώσεων, θα μπορούν να κλείνουν μία σειρά από αίθουσες σε διάφορες πόλεις, με βάση την 3ωρη μίσθωση και τα πολλαπλάσια αυτής, προκειμένου να λάβει χώρα η εκδήλωση, η οποία θα είναι υβριδική, θα είναι και virtual με ζωντανή διασύνδεση, αλλά θα έχει και την φυσική συμμετοχή κόσμου.

Οι αίθουσες Zoom Rooms θα προσφέρουν ποτά και φαγητό στους συνέδρους, καθώς και υπηρεσίες concierge και πιθανή προβολή ταινίας στο τέλος του συνεδρίου με επιπλέον χρέωση.

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram: mus1cguru

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ