Πέθανε στενός συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα – Το συγκινητικό “αντίο” του Αντώνη Κανάκη

Ένας συνεργάτης και καλός φίλος των Ράδιο Αρβύλα έφυγε από τη ζωή σήμερα και ο Αντώνης Κανάκης είπε το “αντίο” του με τον δικό του τρόπο, κλείνοντας τη σημερινή εκπομπή.

“Σήμερα είναι μια παράξενη ημέρα για εμάς εδώ στο Ράδιο Αρβύλα γιατί σήμερα χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο, έναν φίλο. Το περιμέναμε τις τελευταίες ημέρες. Ο Βασίλης Δέλλιος δεν είναι πια κοντά μας, ο Βασίλης είναι στο σήμα της εκπομπής και θα τον έχουμε πάντα κοντά μας έτσι κι αλλιώς. Ένα παλικάρι απίστευτο, χρόνια μαζί, από τους ανεκδοτάδες, από την εποχή του Κομφούζιο.

Δεν ήταν από αυτούς που προσέχουν πολύ τον εαυτό τους, αλλά τελευταία, επειδή ένα θέμα υγείας τον οδήγησε στους γιατρούς, μπήκε για να κάνει ένα ολικό ρεκτιφιέ και ήμασταν ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί λέγαμε επιτέλους κάτι τον ανάγκασε αυτόν τον άνθρωπο να προσέξει τον εαυτό του, να κάνει το ολικό ρεκτιφιέ και να βγει πολύ πιο δυνατός.. Όμως στην πορεία δυστυχώς έτυχε κι άρπαξε τον κορονοϊό και του έδωσε τη χαριστική βολή σε μια στιγμή που τον βρήκε αδύναμο κι ευάλωτο.

Είναι χρόνια φίλος μας αλλά είναι ιδιαίτερα φίλος του Γιάννη Σερβετά και συνεργάτης του στη ραδιοφωνική εκπομπή. Έδωσε μια συγκεκριμένη εντολή στον Γιάννη. Και η εντολή ήταν “μόλις φύγω για διακοπές, συνεχίστε να φροντίσετε να γελάτε και να κάνετε και τους άλλους να γελούν”. Τέτοιο άτομο ήταν ο Βασίλης. Ήταν από τους ανθρώπους που έρχονται στη ζωή μας, μπορεί να μην είσαι κολλητός μαζί τους, αλλά έχουν τόσο χαρακτηριστική παρουσία, τόσο ιδιαίτερη και τόσο θετική που αφήνουν το αποτύπωμά τους ιδιαίτερα έντονα στη ζωή μας. Έφυγε σήμερα” είπε ο Αντώνης Κανάκης.

“Μπιλ, τα λέμε στο Μαϊάμι” είπε ο Γιάννης Σερβετάς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ