Περικλής Κονδυλάτος για Γιώργο Κοψιδά: Δεν μπορώ τόση βλακεία, είναι πάντα αχώνευτος – ΒΙΝΤΕΟ

Ξέσπασε ο Περικλής Κονδυλάτος κατά του Γιώργου Κοψιδά, συμπαίκτη του και αρχηγό στην Κόκκινη Ομάδα του Survivor, χαρακτηρίζοντάς τον βλάκα και τονίζοντας ότι κουράζεται από την προβλεψιμότητά του και ότι πάντα είναι αχώνευτος. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης του Survivor: “Στο χθεσινό συμβούλιο παρακολουθήσαμε μια παρωδία συμβουλίου και όχι κάτι το οποίο μπορεί να το λάβει κανείς στα σοβαρά. Εφόσον οι απόψεις που εκφράστηκαν ήταν απόψεις ψεύτικες και με πολύ κακή απόδοση θα έλεγα” τόνισε και συνέχισε:

“Σκεφτόμουν ότι θα έβγαινε η Ανθή μέσω της ψηφοφορίας την οποία θα την είχε οργανώσει από πριν και έλεγα, εφόσον θα είμαι ο τρίτος, ποια δικαιολογία θα βρει τώρα που έχω προσφέρει τόσες νίκες. Δηλαδή μπορώ να πω ότι ερχόμουν στη δύσκολη θέση του. Ήξερα ότι είναι μονόδρομος να ψηφίσει εμένα και ότι δεν θα υπήρχε καμία άλλη περίπτωση και καμία άλλη διέξοδος γι’ αυτόν, αλλά έλεγα πώς θα το θέσει τώρα; Ότι έχω κάνει τι; Άσχημα δεν του έχω μιλήσει καθότι δεν μιλάμε και σχεδόν καθόλου. Λέμε καλημέρα και καληνύχτα και, πιστέψτε με, είναι πάρα πολύ να λες αυτά τα δυο πράγματα σ’ αυτό το άτομο. Θα ήθελα να μην το κάνω καθόλου”.

Στη συνέχεια είπε: “Με εξέπληξε κι εμένα τον ίδιο γιατί η πονηριά μπορεί να έχει κάποια όρια, η βλακεία δεν έχει. Από ό,τι φαίνεται είναι πολύ βλάκας. Θέλω πιο έξυπνους αντιπάλους, δεν μπορώ τόση βλακεία. Ειλικρινά, κουράζομαι με την προβλεψιμότητά του. Δεν ξέρω, ίσως αν έλεγε κάτι πιο έξυπνο να μου ήταν πιο ευκολοχώνευτο. Ο ίδιος, πάντως, είναι αχώνευτος πάντα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ