Survivor – “Ξέφυγε” ο Περικλής Κονδυλάτος: Ο ένας είναι διαβολικός και ο άλλος σαλτιμπάγκος – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Περικλής Κονδυλάτος τις τελευταίες ημέρες στο Survivor δείχνει να έχει “ξεφύγει” και να κάνει διάφορους χαρακτηρισμούς για τους συμπαίκτες του, οι οποίοι κατά πλειοψηφία τον ψήφισαν προς αποχώρηση. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο του, βρέθηκε όπως πάντα ο Γιώργος Κοψιδάς και ο “υποκόμης” του, όπως χαρακτήρισε τον Τριαντάφυλλο.

“Ο ένας είναι διαβολικός και ο άλλος σαλτιμπάγκος” δήλωσε στην κάμερα. Νωρίτερα σε ένα πηγαδάκι που έκανε με την μόνη παίκτρια που φαίνεται να συμπαθεί από την ομάδα του, την Ανθή Σαλαγκούδη, “έθαψαν” μαζί τους συμπαίκτες τους και όπως είπε “οι ψήφοι υποκινήθηκαν προς εκείνον”.

“Είναι η πρώτη φορά που ψηφίζομαι, δεν είχα πάρει ούτε μια ψήφο μέχρι τώρα. Αυτά που είπα στο συμβούλιο ήταν το πιο αναμενόμενο. Μόνο ο εαυτός μου και η Ανθή και ένα άτομο από την άλλη ομάδα δεν με ψήφισαν” συμπλήρωσε.

“Από τη στιγμή που βρίσκομαι σε μια ομάδα που ο Γιώργος Κοψιδάς θεωρείται ο Θεός, προφανώς εγώ είμαι το αντίπαλο δέος. Σίγουρα υπήρξε συνεννόηση γιατί με τον Τριαντάφυλλο, που τον έχω ζήσει για ένα μήνα, αυτό το ανθρωποειδές… Έχουν βαπτίσει αυτή τη στιγμή σαν ήρωες της ομάδας τον Γιώργο Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο. Ο ένας είναι ένας πολύ διαβολικός άνθρωπος και ο άλλος είναι ένας σαλτιμπάγκος, οι οποίοι τον βλέπουν σαν ένα από τα καλύτερα άτομα που έχουν γνωρίσει. Ο Τριαντάφυλλος αυτή τη στιγμή είναι ο υποκόμης του Κοψιδά” είπε ο παίκτης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ