Πένυ Αγοραστού: «Δεν μου λείπει καθόλου το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ – Νομίζω ότι όλα είναι στημένα»

Συνέντευξη παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η ηθοποιός Πένυ Αγοραστού και μεταξύ άλλων μίλησε για τα χρόνια που έκανε καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.

«Δεν μου λείπει καθόλου το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ , δηλαδή βλέπω όλες αυτές τις εκπομπές τώρα και η αλήθεια είναι ότι πλήττω, βαριέμαι πάρα πολύ, δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω, γιατί τα έχω απομυθοποιήσει. Τα έκανα στα 18 μου και είδα τι γίνεται και λέω, εντάξει. Νομίζω ότι όλα είναι στημένα, δηλαδή τα περισσότερα είναι στημένα, γίνονται για να γίνουν. Γίνονται για να γίνει ένας ντόρος, είμαι δηλαδή πλέον σίγουρη. Μου φαίνονται υπερβολικά όλα» είπε αρχικά η ηθοποιός.

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τους ρόλους, των καλών και των κακών που υπήρχαν στις τότες εκπομπές, η Πένυ Αγοραστού ανέφερε: «Εγώ τα θυμάμαι πολύ καλά. Δηλαδή αυτό υπήρχε και τότε στο Alter, ότι ο καθένας είχε τον ρόλο του. Ναι ρόλοι. Έχεις όμως και άλλη επιλογή; Όταν είσαι ένα νέο παιδί και θέλεις δουλειά και αύριο και μεθαύριο, μπορείς να πεις στην αρχισυντάκτρια, όποια και αν είναι, ότι “δεν θέλω να πω κακό λόγο για τον Γρηγόρη, θέλω να πω ότι μου αρέσει πολύ και μπράβο του και συγχαρητήρια”; Δεν είναι εύκολο. Αν κάποιος έχει την εμπειρία που έχεις εσύ τόσα χρόνια ή είναι πολύ δυνατός σαν χαρακτήρας, θα το κάνει». Ενώ συνέχισε λέγοντας πως: «Είναι βαρετό να έχεις μία θετική άποψη σύμφωνα με την τηλεόραση, τα πρωινά και τα μεσημεριανά. Πρέπει να δημιουργείται ίντριγκα. Αν η μαμά μου, η γιαγιά μου βλέπουν τα πρωινά και είναι όλα καλά, όλα ανθηρά, δεν θα βαρεθούν; Η εκπομπή που έκανες ήταν ψυχαγωγική, οι εκπομπές τώρα στα πρωινά είναι λίγο ψυχαγωγικές, εννοείται, αλλά είναι και λίγο gossip».

Τέλος η ηθοποιός είπε ότι αν ποτέ έκανε ξανά εκείνη την δουλειά, θα την έκανε με τον δικό της τρόπο: «Ήμουν 18 και μου έκανε εντύπωση ότι το κάθε πράγμα έχει την σημασία του και τον λόγο του, δηλαδή εσύ θα είσαι η καλή, αυτός ο κακός και έτσι είναι και δεν μπορείς να το αλλάξεις. Εμένα αυτό ήταν που με τσάντιζε ότι δεν μπορούσα να τα’ αλλάξω. Αν το έκανα τώρα αυτό, που δεν θα το έκανα, δεν υπήρχε καμία περίπτωση! Ότι “εγώ θέλω να πω αυτό και θα πω αυτό και τέλος και αν δεν σας αρέσει δεν πειράζει”. Σίγουρα αυτό είναι αρνητικό αλλά είναι η άποψή μου και η γνώμη μου. Έχω φτάσει 33χρονών δεν θα μου πει κάποιος τι να πω και τι να πιστεύω. Έχω την δύναμη της γνώμης μου, για να πω αυτό που θέλω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ