«Ορκιστείτε παρακαλώ» του Μάρκου Σεφερλή: Τι ισχύει για την πολυαναμενόμενη σειρά;

Από την ώρα που μαθεύτηκε ότι ο Μάρκος Σεφερλής θα πάει στο ΣΚΑΪ ήταν ξεκάθαρο ότι θα πήγαινε για ένα τηλεπαιχνίδι καθημερινό, θα έφερνε την θεατρική του προίκα -τις παραστάσεις του, και με σχεδιασμό για μια τηλεοπτική σειρά από τα παλιά το “Ορκιστείτε παρακαλώ” που όμως ο ίδιος θα προσαρμόσει στο δικό του στιλ.

Της Νάντιας Ρηγάτου

Πρώτο στην αρένα της τηλεοπτικής μάχης θα έπεφτε το “η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου” για το οποίο μαζί με τον Έκτορα Μποτρίνι έπρεπε να δώσουν προτεραιότητα στα γυρίσματα των επεισοδίων. Το καθημερινό τηλεπαιχνίδι στέκεται αξιοπρεπέστατα στους πίνακες τηλεθέασης. Την ικανοποίηση από τα νούμερα του καθημερινού ενίσχυσε και η προβολή των θεατρικών παραστάσεων του κωμικού τα βράδια της Παρασκευής με το κοινό να δείχνει την προτίμησή του στο γέλιο αφήνοντας πίσω άλλα προγράμματα και φέρνοντας πονοκέφαλο σε ανταγωνιστές.

Κι ενώ πολλοί αναρωτιούνται αν πάγωσε το “Ορκιστείτε παρακαλώ” αφού δεν έχει βγει ούτε τρέιλερ ακόμα, η απάντηση είναι ότι εξαρχής ήταν προγραμματισμένο να βγει στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν.  Και όσο για το ντόρο που έγινε πρόσφατα ότι η Ελένη Φιλίνη δεν έχει καμία ενημέρωση για τη συμμετοχή της στη σειρά, ασφαλείς πληροφορίες μου λένε πως  παρά το ότι στο πρώτο “Ορκιστείτε παρακαλώ” η Ελένη Φιλίνη είχε το ρόλο της δικηγόρου πολιτικής Υπερασπίσεως,  στην Σεφερλή εκδοχή δεν είχε συζητηθεί ποτέ το όνομά της ως πρωταγωνιστικό ρόλο παρά μόνο ως guest σε κάποιο πιθανό επεισόδιο κάτι που θα γίνει με πολλούς ακόμα ηθοποιούς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ