Οικονομάκου: Θα πέσει πολύ κλάμα στο τελευταίο επεισόδιο

Οικονομάκου: Θα πέσει πολύ κλάμα στο τελευταίο επεισόδιο

Η Αθηνά Οικονομάκου εξομολογήθηκε στο περιοδικό «Tv Zάπινγκ» τον καθοριστικό ρόλο της Χρύσας στην εξέλιξη των γεγονότων.

Τελευταία επεισόδια στα Κλεμμένα όνειρα και η αγωνία κορυφώνεται. Μαθαίνω για έναν πολύ σπουδαίο ρόλο που θα έχει η ηρωίδα σου στη σειρά, σχεδόν ρυθμιστικό, θα έλεγα. Ισχύει;

«Ισχύει. Στα τελευταία επεισόδια που θα δούμε αυτή την εβδομάδα η Χρύσα κρατά μια πολύ ιδιαίτερη στάση, που θα αφήσει άφωνους τους πάντες. Η συμπεριφορά της ηρωίδας θα φέρει μια μεγάλη ανατροπή, που θα δούμε ότι θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας, πόσο μάλλον στο τέλος της φετινής σεζόν. Στο τελευταίο επεισόδιο θα γίνουν όλες οι μεγάλες ανατροπές. Οι αποφάσεις οι δικές μου θα είναι καθοριστικές. Όλες οι καταθέσεις θα είναι σημαντικές, αλλά της ηρωίδας μου θα έχει περισσότερη σημασία και βάρος».

Θεωρείς ότι ο ρόλος της Χρύσας σε πήγε μπροστά;

«Φυσικά και με πήγε μπροστά, αλλά προς το παρόν δεν έχω προλάβει να πάρω απόσταση από την ηρωίδα. Νιώθω πολύ μεγάλη κούραση και αυτό προσπαθώ να διαπραγματευθώ».

Θα ήθελα να μου πεις μια ατάκα, ένα σκηνικό από το τελευταίο επεισόδιο που πιστεύεις ότι θα μείνει και θα εκπλήξει τους τηλεθεατές.

«Δεν είναι ατάκα αυτό που μένει στο φινάλε, είναι n συνολική ατμόσφαιρα. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι θα πέσει πολύ κλάμα στο τελευταίο επεισόδιο. Γενικά θα είναι πολύ δραματικό το σκηνικό…».

Πηγή: real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ