Οι τριγμοί πριν από τις αλλαγές στον ΔΟΛ

 Η πλήρης διάσταση απόψεων και προθέσεων μεταξύ του νέου επικεφαλής του Δ.Ο.Λ , Βασίλη Μουλόπουλου, και αρθρογράφων των εφημερίδων του συγκροτήματος, αποτυπώνεται τόσο στην συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στην “Αυγή” ο πρώτος όσο και στο άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη στα “ΝΕΑ”.

 Ο κ.Μουλόπουλος, στην συνέντευξή του, απαντά στο ερώτημα για τις αντιδράσεις που προκαλεί η ανάληψη των καθηκόντων του σε στελέχη του ομίλου, λέγοντας χαρακτηριστικά “Τους ξέρω και με ξέρουν” και τονίζει “Σε μία γενική συνέλευση εργαζομένων πόσοι είναι αυτοί που αντιδρούν; Να σου πω εγώ. Είναι 20 προς 80”.

 Από την άλλη πλευρά, ο κ.Πρετεντέρης, στο σημερινό του άρθρο στα “ΝΕΑ” υπό τον τίτλο “Άλωση”, με αφορμή την είσοδο του κ.Μουλόπουλου στον Δ.Ο.Λ, διατυπώνει την άποψη ότι “η κυβέρνηση διεκπεραιώνει ένα σχέδιο άλωσης του Τύπου” και συνεχίζει ” Μετέρχεται μεθόδους αλητείας και παρακράτους. Χ��ησιμοποιεί δηλαδή τμήματα του κρατικού μηχανισμού, της Δικαιοσύνης και των οικονομικών υπηρεσιών για να εκφοβίσει ή να καθυποτάξει τράπεζες, επιχειρηματίες, εκδότες και δημοσιογράφους”. 

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη του Βασίλη Μουλόπουλου στην εφημερίδα “Η Αυγή”

Διαβάστε το άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” υπό τον τίτλο “Αλωση”

Διαβάστε επίσης:

Μουλόπουλος: Γιατί δέχθηκα την πρόταση του ΔΟΛ

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.