Οι «Ράδιο Αρβύλα» επιστρέφουν μαζί με το Μουντιάλ

Με έναν δυνατό συνδυασμό θα «χτυπήσει» ο ΑΝΤ1 τον ανταγωνισμό στα μέσα του Νοεμβρίου. Μαζί με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, που θα διεξαχθεί στο Κατάρ, στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 επιστρέφουν οι «Ράδιο Αρβύλα», που θα αναλάβουν να δίνουν lead-in στο… Μουντιάλ.

Ακολουθώντας την πάγια τακτική τους για πρεμιέρα μέσα στον Νοέμβριο, οι «Ράδιο αρβύλα» αναμένεται να πάρουν θέση μάχης λίγο πριν ή ταυτόχρονα με την έναρξη του World Cup τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου και καθημερινά στις 20:00. Η ώρα μετάδοσης της εκπομπής παραμένει ίδια, καθώς αναγράφεται στο συμβόλαιό τους με τον ΑΝΤ1, ενώ από το πρόγραμμα θα βγει προσωρινά το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που θα μεταδίδεται έως τα τέλη Νοεμβρίου καθημερινά στις 20:00.

Σε αντίθεση με άλλα ψυχαγωγικά του ΑΝΤ1 που θα βρεθούν εκτός αέρα λόγω Μουντιάλ, όπως αναφέρει η Reallife, οι «Ράδιο αρβύλα» είναι η μόνη εκπομπή της prime time που δεν επηρεάζεται από την κορυφαία διοργάνωση. Αντιθέτως… κουμπώνει σε ένα δυνατό back-to-back προγραμματισμό με τη «στρoγγυλή θεά». Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του καναλιού, θα μεταδίδονται ζωντανά από το ελεύθερο κανάλι του ΑΝΤ1 οι αγώνες-φιλέτο του Μουντιάλ στο slot των 21:00 (22:00 ώρα Κατάρ), ενώ τα Σαββατοκύριακα θα αξιοποιηθούν και άλλες ζώνες για τη live μετάδοση αγώνων, με πιθανότερο να «ανοίξουν» στο ΑΝΤ1 και οι αγώνες στις 18:00.

Ως εκ τούτου, οι σειρές της prime time θα διακοπούν για περίπου τρεις εβδομάδες. Οι αγώνες που μεταδίδονται τις καθημερινές στα υπόλοιπα slots (στις 12:00, στις 15:00 και στις 18:00) αναμένεται να «μοιραστούν» ανάμεσα στο Μακεδονία TV αλλά και στη συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1+. Τουλάχιστον 32 αγώνες θα μεταδοθούν στην ελεύθερη τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ