Οι σκηνές σεξ στο Game of Thrones – Τι αποκαλύπτει η “Γιάρα Γκρέιτζοϊ”

Σχεδόν αληθινές ήταν οι σκηνές σεξ του Game of Thrones, με την ηθοποιό Τζέμα Γουίλαν που υποδυόταν την λαίδη Γιάρα Γκρέιτζοϊ να αποκαλύπτει πως οι ηθοποιοί παροτρύνονταν από τον σκηνοθέτη να το πάνε… κανονικά.

Συνήθιζαν να μας λένε “όταν φωνάξουμε πάμε, εσείς πρέπει να το κάνετε” λέει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ακολουθούσε… χαμός!

Παρ’ όλα αυτά η ηθοποιός έσπευσε να υπογραμμίσει ότι οι ηθοποιοί πάντα το συζητούσαν μεταξύ τους πριν από τις σκηνές. “Υπήρχε μία σκηνή σε έναν οίκο ανοχής με μία γυναίκα και ήταν τόσο εκτεθειμένη που μπήκαμε στη διαδικασία να συζητήσουμε πού θα ήταν η κάμερα και ποια λήψη θα την έκανε να νιώσει άνετα” δήλωσε η Γουίλαν στον Guardian.

Ο bisexual χαρακτήρας που υποδυόταν εμπλεκόταν συχνά σε προκλητικές σκηνές με πιο αξιομνημόνευτη αυτή με τον ηθοποιό Άλφι Άλεν που υποδυόταν τον Θέον Γκρέιτζοϊ. Το ζευγάρι είχε έρθει πολύ κοντά ενώ ίππευε το ίδιο άλογο, σκηνή που έγινε μία από τις πιο περιβόητες.

“Ο Άλφι με ρωτούσε συνέχεια ‘είναι όλα εντάξει;’ Πώς θα το κάνουμε να λειτουργήσει καλά;” αποκάλυψε η Γουίλαν προσθέτοντας ωστόσο πόση σημαντική είναι η παρουσία συντονιστών σεξουαλικών σκηνών στα γυρίσματα καθώς όπως είπε, όταν υπάρχουν αυτοί οι σεξουαλικές σκηνές “μοιάζουν περισσότερο με χορογραφία”.

Επίσης μίλησε και για την αλλαγή διάθεσης που υπάρχει πια στα πλατό των γυρισμάτων μετά τα σκάνδαλα #MeToo. Όπως επεσήμανε, υπάρχουν προσεκτικότερες επιλογές ακόμα και στις διατυπώσεις που γίνονται και αν κάποιος προβεί σε κάποιο υπονοούμενο, θα περιθωριοποιηθεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ