Οι 5 καλύτερες σειρές του Netflix για φθινοπωρινό χουχούλιασμα

Διανύουμε τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου και παρόλο που ο καιρός θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι, εμείς έχουμε μπει σε φθινοπωρινό mood και οραματιζόμαστε χουχούλιασμα στα μαλακά μαξιλάρια του καναπέ ενώ η αγαπημένη μας σειρά του Netflix μάς κρατάει την καλύτερη συντροφιά.

Είτε μόνοι είτε με παρέα, μία «τίμια» comfort σειρά, ένα ωραίο γεύμα και ένα ποτήρι κρασί (ή ό,τι προτιμάτε) αποτελούν τα βασικά συστατικά στοιχεία για να «βυθιστείτε» στην προσωπική σας όαση χαλάρωσης, ειδικά έπειτα από μία εξαντλητική μέρα στη δουλειά.

Προκειμένου να σας γλιτώσουμε από τον κόπο του ατελείωτου scrolling στο Netflix, συγκεντρώσαμε τις 5 καλύτερες σειρές για να πετύχετε το απόλυτο cocooning:

FRIENDS

Όταν χόρευαν και τσαλαβουτούσαν στο σιντριβάνι τραγουδώντας πως «θα είναι εδώ για εμάς», το εννοούσαν. Ό,τι και να συμβεί – ακόμα και τώρα που όλοι θρηνούμε το Φιλαράκι μας – ο Τσάντλερ, η Μόνικα, η Ρέιτσελ, η Φοίβη, ο Τζόι και ο Ρος θα είναι στην οθόνη μας για να μας θυμίζουν πως όταν όλα πάνε στραβά υπάρχει ένας πορτοκαλί καναπές στο Central Perk και ένα μωβ διαμέρισμα που «χωράνε» όλο τον κόσμο.


BROOKLYN ΝΙΝΕ – ΝΙΝΕ

Ξέρετε που πάνε οι 7 «αδιάφθοροι» του 99ου Αστυνομικού Τμήματος του Μπρούκλιν όταν περπατούν με τέτοια αποφασιστικότητα στο βλέμμα με φόντο στη Γέφυρα του Μπρούκλιν; Και γιατί είναι 7 και όχι 9 όπως θα έπρεπε; Αν όχι, τότε αυτό είναι το σημάδι που περιμένετε για να δείτε από την αρχή την σειρά Brooklyn nine -nine με τους κωμικά ανίκητους αστυνομικούς να ρίχνουν στα τάρταρα τα ποσοστά εγκληματικότητας της περιοχής και ταυτόχρονα να «σηκώνουν» στις πλάτες τους όλο το «βάρος» της Αμερικής.

THE OFFICE

Ένας τηλεοπτικός χώρος που σίγουρα θα συναντήσετε τον εαυτό σας – εκτός κι αν δουλεύετε στο καλύτερο εργασιακό περιβάλλον του πλανήτη. Αυτή η πετυχημένη κωμωδία περιγράφει τα κουσούρια των δυσαρεστημένων υπαλλήλων γραφείου στην γνωστή και «αγαπημένη» εταιρεία χαρτικών Ντάντερ Μίφλιν υπό την «χαρισματική» διοίκηση του Μάικλ Σκοτ.

ONE DAY AT A TIME

Μία από τις πιο underrated σειρές του ελληνικού Netflix. Μια ανύπαντρη Λατίνα μητέρα μεγαλώνει την έφηβη κόρη και τον μικρότερο γιο της με τη «βοήθεια» της μητέρας της που είναι της παλιάς σχολής. Μπορεί να μην είστε από την Κούβα αλλά είμαστε σίγουροι πως όλο και σε κάποια σκηνή θα «βρείτε» την οικογένειά σας.

GILMORE GIRLS

Mία παθιασμένα ανεξάρτητη ανύπαντρη μητέρα, η Λόρελαϊ μεγαλώνει τη χαρισματική κόρη της Ρόρι. Η σειρά σύμβολο της αμερικανικής τηλεόρασης είναι στο Netflix και αν δεν έχετε περιπλανηθεί ποτέ στο φθινοπωρινό σύμπαν της ήρθε η ώρα να την εξερευνήσετε.

Πηγή: FOXreport.gr

10 φορές που οι Simpsons προέβλεψαν το μέλλον

Οι 10 καλύτερες κωμωδίες που υπάρχουν τώρα στο Netflix – Από το Life of Brian μέχρι το… American Made

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ